0 comments

Samsung Galaxy Note 9: Cel mai bun telefon din 2018 continuă să impresioneze (P) – Monitorul de Cluj

by on 31 octombrie 2019
 

Samsung Galaxy Note 9 nu este perfect în toate privințele, dar este mai aproape de perfecțiune decât orice alte smartphone-uri disponibile în ziua de astăzi. Haideți să aruncăm o privire de ce continuă să bată telefoane bune precum Google Pixel 3 XL, iPhone XS Max al Apple, OnePlus 6T și altele.

Lucruri de apreciat la Note 9

*  S Pen: S Pen a fost întotdeauna diferențiatorul-cheie pentru fanii Note și în versiunile mai vechi putea fi folosit pentru navigare ușoară și introducere de text, inclusiv e-mail pentru a previzualiza conținutul, pentru a afișa notițele, pentru a naviga plăcut, mesaje live distractive și personale, mărire rapidă și multe altele. Note 9 extinde aceste funcționalități și mai mult cu capacitatea de control de la distanță Bluetooth.

*  Display: Infinity Display este caracteristica ucigătoare a Galaxy Note 9 și, deși majoritatea producătorilor de smartphone-uri folosesc acum OLED în flagship-uri, varianta de 6,4 inci de pe Note 9 continuă să fie una dintre cele mai bune. De asemenea, nu trebuie să ne îngrijorăm de niciun „breton” în partea de sus a unui Note 9.

*  Aplicații Galaxy: În timp ce Google oferă aplicații de bază în Android, aș putea spune că aplicațiile proprii ale Samsung  sunt mai bune pentru productivitate, eficiență și funcționalitate. Unii argumentează împotriva oricăror aplicații stoc, dar, în acest caz, utilizarea aplicațiilor Samsung de pe un Galaxy Note 9 este o alegere mai bună.

*  Camere duale pe spate: Camerele Samsung au fost excelente în ultimii doi ani, iar Note 9 extinde ceea ce a început la Galaxy S9 Plus. În plus față de configurarea duală a camerei, a fost adăugat „intelligence” la camere pentru a te ajuta să faci fotografii și mai bune. Note 9 are una dintre cele mai bune moduri de fotografie macro disponibile astăzi.

*  Performanță wireless: Am testat mai multe smartphone-uri în ultimul an în rutina mea zilnică tipică și, în timp ce Huawei P20 Pro a depășit cu greu Galaxy Note 9 când vine vorba de puterea semnalului RF, testele de viteză pe ambele telefoane au dezvăluit că Note 9 o ia înaintea lui P20 Pro. Dispozitivele Samsung sunt cunoscute pentru recepție și performanțe deosebite, ambele extrem de importante pentru cea mai bună experiență cu un smartphone. De prea multe ori, puterea și performanța semnalului sunt trecute cu vederea.

Samsung Galaxy Note 9 este unul dintre cele mai perfecte smartphone-uri pe care le poți găsi. Sincer nu pot să mă gândesc la un singur lucru care lipsește, ceea ce nu pot spune despre alte smartphone-uri recente. Note 9 are o mufă pentru căști de 3,5 mm, card de memorie microSD, cameră duală uimitoare și multe altele. Iar datorită bateriei mari, nici măcar nu trebuie să îți fac griji să găsești un încărcător pe parcursul zilei.

Citeste stirea completa