0 comments

Samsung Galaxy S10 are cel mai bun ecran din lume, conform DisplayMate; Iată atuurile sale – Mobilissimo.ro

by on 5 martie 2019
 

În ultimii ani, la fiecare lansare de telefon flagship Samsung se lasa cu distincţii din partea DisplayMate. Autoritatea evaluează ecranele telefoanelor în laborator, cu o sumedenie de teste şi analize şi decide care sunt atributele lor. Se pare că Galaxy S10 ar avea cel mai bun ecran la ora actuală.

Deja ştiam că e ceva special la panourile Dynamic AMOLED cu suport HDR de pe aceste telefoane, încă de când le-am văzut pe viu prima oară. Publicaţia DisplayMate consideră display-ul de pe S10 cel mai bine calibrat la capitolul culoare, dar şi luminozitate. Şi asta în comparaţie cu orice alt model testat până acum, inclusiv iPhone XS Max sau Note 9 şi S9, şi ele distinse la vremea lor cu acelaşi titlu.

Ecranul lui S10 a atins o luminozitate maximă înregistrată de 1215 nits, deci e cu 17% mai luminos decât Galaxy S9, iar deviaţia de culoare e la un prag minim. DisplayMate a descoperit şi un nivel record de acurateţe a contrastului, luminozităţii de vârf, acurateţii culorii la nivel independent şi abstract, dar şi acurateţii culorii la playback de content.

Telefonul Samsung obţine calificativul A+ de la DisplayMate şi se remarcă prin luminozitatea extrem de ridicată, dynamic range-ul atins datorită tehnologiei HDR10+, dar şi unghiurile largi de vizualizare. Spectrul de albastru e mai bun şi avem o mai bună eficiență la nivel de consum energetic. Toate detaliile le găsiţi la DisplayMate.

Citeste stirea completa