0 comments

Samsung Galaxy S10 Lite și Note 10 Lite apar în noi randări, ambele cu display-uri Infinity-O – Mobilissimo.ro

by on 6 decembrie 2019
 

În prag de weekend apar și noi randări pentru smartphone-urile Galaxy Note 10 Lite și Galaxy S10 Lite, telefoane ce par a fi foarte foarte aproape de anunțul oficial. Nu știm exact când se va întâmpla acest lucru dar numeroasele scăpări din ultimele zile sugerează faptul că nu mai avem mult de așteptat. Randările de mai jos vin prin intermediul AndroidHeadlines și ne prezintă cele două telefoane privite din față.

Galaxy S1src Lite

(Galaxy S10 Lite)

Mai sus îl vedeți pe Samsung Galaxy S10 Lite, telefon ce va adopta un look ceva mai “pătrățos” parcă față de modelele deja existente în seria S10. Avem totodată parte și de un display AMOLED Infinity-O cu un decupaj circular pentru camera selfie plasat central și nu în colțul din dreapta ca la variantele S10, S10+ sau S10e. Muchiile din jurul ecranului sunt foarte înguste și sus de tot avem un earpiece integrat.

Galaxy Note 1src Lite

(Note 10 Lite)

Exact la fel stau lucrurile și pe Samsung Galaxy Note 10 Lite, care potrivit ultimelor leak-uri ajunse online va opta pentru o cameră foto pătrată în spate ce va găzdui 3 senzori foto. Ecranul Infinity-O ar avea o diagonală cuprinsă între 6.5 și 6.7 inch și la interior se pare că vom regăsi același procesor de pe Note 9, acela fiind Exynos 9610. Are și 6 GB RAM, 128 GB stocare și jack audio, respectiv stylus S-Pen. 

Cât despre S10 Lite, pe acesta l-am văzut de curând într-o galerie generoasă de randări bazate pe scheme CAD din fabrică și am aflat că ar putea fi o variantă rebranduită de Galaxy A91. Are un setup foto dreptunghiular în spate cu senzor periscop, ecran AMOLED de 6.7 inch, 8 GB RAM și procesor Snapdragon 855.

Deși pe hârtie totul sună foarte bine, prețurile ne-ar putea tăia din entuziasm..


⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Citeste stirea completa