0 comments

Samsung Galaxy S10 Lite (SM-G770F) are bateria certificată în Brazilia și surprinde prin capacitatea sa! – Mobilissimo.ro

by on 2 noiembrie 2019
 

Finalul de toamnă este marcat și de către leak-urile asociate lui Samsung Galaxy S10 Lite, un telefon a cărui sosire nu este tocmai ușor de înțeles – asta pentru că suntem la doar câteva luni distanță de prezentarea flagship-ului S11 din ianuarie. Recent am văzut și un benchmark pentru această variantă Lite de S10 care și-a tot făcut apariția online alături de numele de cod SM-G770F.

Samsung Galaxy S1src Lite

Același nume de cod reapare astăzi într-o listare din partea agenției braziliene Anatel care certifică bateria ce se va afla la interiorul acestui smartphone. Este vorba despre o unitate generoasă de 4370 mAh (capacitate nominală) care cel mai probabil va beneficia și de suport pentru alimentare rapidă. 

Din leak-ul anterior știm că telefonul va oferi procesor octa-core Snapdragon 855, dar și 8 GB RAM la pachet – fiind dezvăluită astfel alura sa de terminal high-end. Mai nou se vehiculează faptul că acest Galaxy S10 Lite ar fi doar o variantă rebranding pentru viitorul Galaxy A90s/Galaxy A91.

Rămâne de văzut cum stau lucrurile de fapt și așteptăm primele randări ale device-ului.

Citeste stirea completa