0 comments

Samsung Galaxy S10+ primește o ediție specială dedicată Jocurilor Olimpice – Mobilissimo.ro

by on 17 mai 2019
 

Samsung Galaxy S10+ a primit o nouă ediție în această săptămână, una dedicată Jocurilor Olimpice. Nu ne surprinde această abordare, având în vedere că Samsung a fost sponsor al Jocurilor Olimpice din 1998 încoace.

Galaxy S10+ Olympic Games

Compania sud coreeană va sponsoriza de altfel și următoarele evenimente până în 2028 inclusiv. Odată cu fiecare astfel de ediție a competiției am văzut câte un Galaxy S sau Note personalizat. Samsung Galaxy S10+ în versiunea Prism White primește logo-ul Tokyo 2020 pe spate, alături de logo-ul operatorului japonez DoCoMo.

Galaxy S10+ Olympic Games

În plus, telefonul vine la pachet cu o pereche de căști Galaxy Buds. Evident e vorba despre o ediție limitată, la doar 10.000 de unități, sub numele de „Galaxy 10+ Olympic Games Edition”. Va debuta pe final de lună iulie, iar DoCoMo va cere 900 de euro pe device. Dotările rămân neschimbate față de versiunea standard de S10+, de la procesorul Exynos 9820, la camera triplă din spate. 

Samsung oferă și conținuturi speciale legate de Olimpiadă, de la aplicații dedicate la streaming în VR pentru competiții. Precedentele ediții olimpice au inclus modele Galaxy Note 8, Galaxy S7 Edge, Galaxy Note 3 și Galaxy Note.  

Citeste stirea completa