0 comments

Samsung Galaxy S11 ar urma să vină cu o cameră foto integrată în ecran – Mobilissimo.ro

by on 21 mai 2019
 

Galaxy Note 10 a avut multe scăpări în ultima vreme, dar azi ne aruncăm şi mai mult în viitor, discutând deja despre Samsung Galaxy S11. E clar în ce direcţie se merge cu designul de smartphone-uri în ziua de azi: ecrane edge to edge, fără bretoane sau decupaje de vreun fel. Samsung va trebui să treacă la camere pop sau rotative şi pentru selfie, sau să se adapteze altfel… iar Galaxy S11 ar putea aduce o nouă abordare.

Telefonul ar avea numele de cod Picasso în acest moment şi ar urma să integreze camera selfie direct în ecran. Vorbim despre una sau două camere integrate direct sub sticla de protecţie şi fără vreun decupaj vizibil. Telefonul este aşteptat să debuteze prin februarie 2020, înainte de MWC 2020. Samsung ar lucra la un telefon cu adevărat full screen, tăind tot mai mult din margini laterale, „bărbie” şi „frunte”.

Abordarea cu decupaj bulină în ecran pentru camera selfie a fost prea polarizantă pentru public, se pare, aşa că sud coreenii recurg la altă metodă. Sunt voci care afirmă că Samsung nu va fi gata cu tehnologia necesară pentru o cameră integrată în ecran în 2020. Până atunci compania ar lucra la un decupaj mai mic, cu aceeaşi lăţime ca bara de status spre exemplu.

Am văzut deja că şi în scăpările şi teaserele pentru Honor 20 chinezii se laudă cu cât de mic e diametrul decupajului de cameră frontală, deci conteaza acest aspect. Tot pentru 2020 ar fi pregătit un procesor de 5 nm, dar nu putem garanta că va fi la bordul lui Galaxy S11. În afară de camera selfie şi CPU, ne este greu să ne gândim la alte noutăţi radical diferite faţă de avem acum pe piaţă.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Citeste stirea completa