0 comments

Samsung Galaxy S11 are şanse mari să vină fără jack audio; Apar indicii în acest sens – Mobilissimo.ro

by on 8 iunie 2019
 

Ultimele scăpări ale lui Galaxy Note 10 au arătat că terminalul ar putea să vină fără jack audio şi fără buton Bixby, iar acum putem deja să vorbim chiar despre Galaxy S11. S-a discutat intens despre faptul că Samsung ar fi gata să scape de jack audio pe Galaxy Note 10 şi Note 10 Pro, care deja apar în randări fără acel port.

Întotdeauna când vedem această abordare, ea se face pentru a economisi spaţiu pentru alte componente la interiorul telefonului şi a îl face mai subţire eventual. Ce e drept Samsung nu e chiar la prima ispravă şi deja a scos jack-ul audio de pe Galaxy Fold şi de pe Galaxy A80. Nici măcar tableta Galaxy Tab S5e nu are această dotare, dar la 5.55 mm în talie era de aşteptat.

Pe de altă parte, toate acestea sunt oarecum produse de nişă, dar în mainstream jack-ul era sfânt, iar mai mult decât atât, Samsung ironiza rivalii care renunţau la conector. Încă de când iPhone 7 a renunţat la jack audio, toţi marii producători au mers în această direcţie. Pentru a ne ajuta să facem tranziţia mai uşor şi fără a purta pică, nu ar strica să primim o pereche de Galaxy Buds la pachet cu Note 10 sau Galaxy S11.

Cum rămâne totuşi cu căştile old school, eventual unele scumpe pe conector de 3.5 mm? Ştiu, există adaptoare şi Samsung chiar pare genul care să ofere aşa ceva la pachet, dar deja s-ar ajunge la o cutie doldora de adaptoare…

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Citeste stirea completa