0 comments

Samsung Galaxy S11 va sosi în 5 variante şi vom avea modele cu ecran mai mare, plus suport 5G – Mobilissimo.ro

by on 11 noiembrie 2019
 

Încă o zi şi încă o rundă de scăpări legate de Samsung Galaxy S11, de această dată unele ce aduc în discuţie nu mai puţin de 5 variante de telefon. S-a vorbit mult în ultima vreme despre camerele lui S11, cu extra hype când a apărut în discuţie senzorul de 108 megapixeli. Acum avem noi detalii de la Evan Blass.

Se pare că Samsung a decis să pregătească 5 variante de Galaxy S11 pentru 2020. La ultima verificare se zvonea un debut pe 18 februarie. Samsung Galaxy S11+ va fi flagship-ul central şi va avea suport 5G ca dotare standard, fără o versiune separată. Nu se ştie sigur câte camere va avea la bord, dar aflăm că ar include un gigantic ecran de 6.9 inch, curbat pe margini.

Samsung Galaxy S11 va sosi în 5 variante şi vom avea modele cu ecran mai mare, plus suport 5G

Ca idee, Samsung Galaxy S10 5G ajungea la 6.7 inch în diagonală. Posibil şi ca telefonul să fie mai lung, după modelul Xperia 1 şi Xperia 5 pentru a putea ajunge la aşa o diagonală mare. Au apărut şi zvonuri despre suport pentru refresh rate de 90 sau 120 Hz. Cât despre Samsung Galaxy S11, el va fi disponibil într-o variantă 4G şi una 5G. Aici ecranul este de 6.7 inch şi marginile sunt iar curbate.

Samsung Galaxy S11e este şi el în cărţi, urmând a concura cu iPhone 11 ca preţ şi mărime. Aici se trece totuşi la o diagonală mai mare, aşa că de la 5.8 inch-ul lui S10e se ajunge la 6.2 inch sau 6.4 inch (nu e sigur încă). În plus, dacă S10e avea ecran plat, S11e vine cu unul curbat. Mă surprinde să aflu că şi acest model mai accesibil va avea o variantă 4G şi una 5G.

Se discută acum intern şi despre lansarea doar a modelelor 5G pe pieţele care au deja reţele funcţionale, păstrându-le pe cele 4G unde serviciile 5G nu sunt încă destul de răspândite. În ultima săptămână am aflat că Samsung vrea să aducă un “Space Zoom”  pe noile telefoane, trecând la zoom optic 5X probabil. Am aflat şi ce capacitate ar putea avea bateria lui Samsung Galaxy S11+ şi anume un impresionant 5000 mAh.

Citeste stirea completa