0 comments

Samsung Galaxy S20 FE are dezvăluite toate detaliile prin intermediul unui infografic ajuns online – Mobilissimo.ro

by on 18 septembrie 2020
 

Săptămâna viitoare pe data de 23 septembrie avem notat în calendar un nou eveniment marca Samsung Unpacked, show transmis online și în cadrul căruia va debuta nimeni altul decât Galaxy S20 Fan Edition. Acesta se dorește a fi un soi de S20 Lite și dacă numărul de leak-uri nu era de ajuns, iată că astăzi Evan Blass ne dezvăluie un infografic oficial – material cu imagini și detalii despre viitorul smartphone al sud-coreenilor.

Samsung Galaxy S2src FE

Pe seama acestor imagini/capturi de ecran descoperim faptul că S20 FE vine echipat cu ecran Super AMOLED FHD+ de 6.5 inch, baterie de 4500 mAh ce suportă încărcare rapidă și cu certificare IP68 pentru rezistență la apă și praf (maxim 1.5 metri timp de 30 minute). 

Revenind la ecran, acesta va avea o rată de refresh de 120Hz și așa cum se poate vedea, vine cu decupaj bulină central asociat camerei selfie de 32 megapixeli care ne va oferi și captură bokeh. În spate vom întâlni se pare același setup foto triplu de pe Galaxy S20 cu senzor principal de 12 mpx, senzor secundar ultra-wide de 12 mpx și senzor telephoto de 12 mpx (zoom optic 3x). 

Mai primim 8 GB RAM, 128 GB stocare + slot microSD și un procesor Qualcomm Snapdragon 865 la bord. Nu lipsește suportul 5G, iar Galaxy S20 FE ne mai oferă încărcare wireless, încărcare wireless inversă. Prețul său vehiculat este de 750 dolari! 

Citeste stirea completa