0 comments

Samsung Galaxy S20 FE primește un clip promo cu o zi înainte de debut; Vedem și accesoriile sale – Mobilissimo.ro

by on 22 septembrie 2020
 

Mâine pe data de 23 septembrie cei de la Samsung au programat un nou eveniment de presă Unpacked, show în cadrul căruia vor dezvălui și smartphone-ul Galaxy S20 FE. Acesta din urmă a fost dezvăluit aproape în totalitate și i-am aflat dotările pe seama unui infografic, descoperit design-ul prin intermediul a numeroase randări ajunse online și recent chiar admirat într-un hands-on. Acum apare și într-un clip promo și vedem și randări cu accesoriile sale. 

Materialul video în cauză pune accentul pe cameră și baterie, cu highlight-uri precum Space Zoom 30x, Single Take AI și Night Mode. Avem și suport pentru carduri microSD astfel încât să putem stoca toate fotografiile și clipurile video realizate cu telefonul, iar legat de baterie aflăm că aceasta are 4500 mAh și că oferă o autonomie mare, încărcare rapidă. 

Specificații Galaxy S20 FE:

  • Display: 6.5 inch Super AMOLED, FHD+ 120Hz
  • Procesor: Snapdragon 865/Exynos 990
  • Configurații: 8 GB RAM + 128 GB stocare, slot microSD
  • Cameră selfie: 32 mpx
  • Cameră spate: 12 mpx + 12 mpx (ultra-wide) + 8 mpx (telephoto, zoom optic 3x)
  • Conectivitate: 5G, Wi-Fi dual-band, USB-C
  • Baterie: 4500 mAh

Toate specificațiile pe care le-am aflat din infografic le aveți listate mai jos și după cum spuneam mai sus, astăzi vedem și randări ale accesoriilor pe care S20 FE le va avea. Este vorba despre o husă de silicon, un model S-View Flip Cover cu fereastră pentru verificarea notificărilor, respectiv o husă cu kickstand integrat. 

Pe Samsung Galaxy S20 FE îl vom descoperi în întregime mâine, zi în care vom afla și dacă prețul vehiculat de 750 dolari se adeverește. Va fi disponibil în numeroase variante de culoare și va avea o carcasă din policarbonat. 

Citeste stirea completa