0 comments

Samsung Galaxy S20 FE primeşte un hands on în faţa camerei şi aflăm preţul său final din Europa – Mobilissimo.ro

by on 21 septembrie 2020
 

Finalul de săptămână ne-a adus câteva leak-uri detaliate ale lui Galaxy S20 FE, unul dintre cele mai scăpate terminale Samsung din 2020. A fost cunoscut iniţial ca Galaxy S20 Lite, apoi a apărut ideea unui Fan Edition (FE). Recent am văzut şi un infografic care îi dezvăluie toate dotările, iar acum aflăm şi preţul final şi vedem un clip hands on cu noul venit.

YouTuberul Jimmy Is Promo ne prezintă în 6 minute noul smartphone şi știm că Samsung va anunța handsetul pe 23 septembrie, la un eveniment Unpacked. Vedem că terminalul are un spate din plastic mat, cu o abordare similară cu Note 20. YouTuberul aminteşte şi de un preţ de pornire de 699 de dolari, devenit 699 de euro pe continentul nostru.

Galaxy S2src FE

Ca dimensiuni, telefonul vine la fix între Galaxy S20 şi S20 Ultra şi vedem chiar o comparaţie între dimensiunile lor în video, iar legat de orificiul camerei selfie – acesta are cam aceeaşi dimensiune ca la S20. Ecranul cel plat este un Super AMOLED de 6.5 inch, cu rezoluţie Full HD+ şi refresh rate de 120 Hz și are muchiile un pic mai groase decât cele ale variantelor S20. În spate găsim o cameră triplă cu 3 senzori de 12 MP.

Galaxy S2src FE

Mai avem şi o baterie de 4500 mAh la interior, procesor Snapdragon 865 pe varianta 5G şi Exynos 990 pe versiunea 4G. YouTuberul aminteşte şi că primim difuzoare stereo cu acustică Dolby Atmos şi că rulează Android 10 cu One UI 2.5. Mai multe impresii descoperiţi în clip, iar între timp a apărut încă o scăpare, de această dată prin site-urile oficiale Samsung Bulgaria şi Samsung Filipine.

Acolo am aflat că varianta 4G va costa 699 de euro, iar cea 5G 799 de euro. Mulţumită taxelor mai reduse, nemţii vor plăti 678 de euro pe versiunea 4G şi 775 euro pe cea 5G. Nu mai puţin de 6 variante de culoare ne aşteaptă.


⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! 🙂

Citeste stirea completa