0 comments

Samsung Galaxy S21/ S30 Ultra a primit deja un concept şi randări detaliate (Video) – Mobilissimo.ro

by on 8 septembrie 2020
 

În ultima săptămână am văzut mai puţine scăpări legate de viitorul flagship Samsung, faţă de cele din această vară. Pe parcursul verii am văzut scăpări legate de diagonală, baterie, chiar şi camera. Acum ne consolăm cu un concept, o serie de randări ale lui Galaxy S21/ S30 Ultra, realizate de Concept Creator. Le vedeţi mai jos.

Samsung Galaxy S30 Ultra, aşa cum îl numeşte Concept Creator, nu aduce surprize prea mari. Continuă să aibă sticlă în spate şi fata şi o ramă metalică între. Modulul camerei aduce cu cel de pe S20 Ultra, doar că pare puţin mai compact. Vedem o versiune neagră şi verde a telefonului şi un spate parcă mai rotunjit. Greu de spus dacă s-au redus muchiile ecranului, deja foarte subţiri pe seria S20. Spatele telefonului pare să fie mat, iar butoanele laterale sunt cumva “accentuate” scoase în relief altfel decât de obicei.

Camera din spate a primit şi noul senzor laser de pe Note 20 Ultra, în locul celui ToF. Pe lângă versiunea verde, în clipul de mai jos apare o versiune albă, roşie şi una albastră-mov. Nu vedem vreun breton sau decupaj/orificiu pentru cameră, care e cel mai probabil ascunsă sub display. Difuzorul de sus este prezentat sub forma unei fante foarte înguste. Rama metalică pare o idee mai subţire decât ce am văzut la S20 Ultra sau Note 20 Ultra.

Ca o recapitulare am aflat că S21 Ultra ar urma să vină cu o nouă camera de 108 MP (senzor nou), încărcare la 60W, dar şi un ecran de tableta, de 7.1 inch. Despre S21+ ştim că ar avea o baterie de 4660 mAh, iar recent Samsung a început producţia de module RAM LPDDR5 de 16 GB.

Cum vi se par randările?

Citeste stirea completa