0 comments

Samsung Galaxy S9 primește o actualizare ce include un mod dedicat pentru captura foto nocturnă – Mobilissimo.ro

by on 12 iunie 2019
 

După ce anterior un Night Mode dedicat sosea pe smartphone-urile din seria Galaxy S10, iată că de astăzi un update similar ajunge și pe modelele Galaxy S9, respectiv Galaxy S9+. Actualizarea aduce pe lângă patch-urile de securitate din iunie și un astfel de mod special pentru captura pe timp de noapte. 

Galaxy S9 Night Mode Off

(Galaxy S9, Night Mode dezactivat)

Cei de la Sammobile.com au pus deja la treabă această funcție proaspăt sosită și vedeți în cadrul acestui articol două fotografii realizate cu Galaxy S9, cu și fără modul Night activat – diferențele fiind notabile. Aceștia afirmă că modul funcționează la fel de bine precum pe Galaxy S10 și în cazul în care sunteți curioși, pe site-ul publicației este și o comparație Night Mode între S10+ și S9.

Galaxy S9 Night Mode On

(Galaxy S9, Night Mode activat)

Pe lângă Night Mode, aflăm că actualizarea de față mai aduce și opțiunea care permite ajustarea nivelului de blur în cazul folosirii modului Live Focus pentru fotografierea selfie. Momentan update-ul a fost confirmat în țări precum Thailanda, Vietnam și Filipine, astfel că ar putea dura câteva zile sau poate săptămâni până la distribuirea sa globală.

Și Galaxy Note 9 ar trebui să beneficieze de acest update în perioada următoare. 

Citeste stirea completa