0 comments

Samsung Galaxy Tab S6 este acum oficială; Tabletă cu S-Pen, 4 difuzoare și scanner de amprente în ecran – Mobilissimo.ro

by on 31 iulie 2019
 

Ultima zi a lunii iulie machează iată și lansarea tabletei flagship Samsung Galaxy Tab S6, dispozitiv despre care aflați toate detaliile în rândurile de mai jos. Aceasta este o tabletă cu dotări de top și se remarcă și prin stylus-ul S-Pen pe care îl integrează de această dată într-o zonă specială din spate, prin atașare magnetică. Pen-ul adoptă aceleași funcții ca cel de pe Note9, servind și rolul de telecomandă pentru fotografiere.

Samsung Galaxy Tab S6

Avem parte aici de un ecran Super AMOLED de 10.5 inch ce oferă rezoluție de 2560 x 1600 pixeli și un aspect 16:10 al imaginii. Din câte se poate remarca, muchiile din jurul ecranului nu sunt nici groase dar nici foarte subțiri, un echilibru care contribuie la un look destul de arătos la prima vedere.

Samsung Galaxy Tab S6

În spate descoperim o cameră duală acum, setup compus dintr-o unitate standard de 13 megapixeli și o unitate de 5 megapixeli pentru captura ultra-wide – ceva ce putea fi omis ținând cont că vorbim aici despre o tabletă și nu oricare, ci de 10 inch. Continuând cu dotările, aflați că Tab S6 are și 4 difuzoare cu acustică AKG și Dolby Atmos pentru o experiență audio de top.

Samsung Galaxy Tab S6

La interior descoperim un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 855, soluția grafică Adreno 640 și o baterie de 7040 mAh ce se încarcă rapid la 18W. Tableta dispune de suport Samsung DeX, de un scanner de amprente optic integrat în ecran și de conectivitate Wi-Fi Dual-Band.

Ni se promite și o versiune LTE mai târziu pe parcursul acestui an și aflați că Galaxy Tab S6 are o greutate de 420 grame, respectiv o grosime de numai 5.7 mm. Tableta sosește în variante cu 6 GB RAM + 128 GB stocare, respectiv 8 GB RAM + 256 GB stocare și o găsiți pe gri, albastru sau roz.

Modelul cu 6 GB RAM costă 580 euro, iar cel cu 8 GB RAM costă 655 euro. Debutul în magazine va avea loc la început de septembrie.

Citeste stirea completa