0 comments

Samsung Galaxy Tab S6, o tabletă pentru nevoile tale de productivitate – start-up.ro

by on 4 august 2019
 
  • 4 August 2019
  • Technolust

Samsung Electronics a anunțat noua Galaxy Tab S6 – o tabletă care permite oamenilor să creeze și să se conecteze, să se bucure de conținut cât mai divers și să-și atingă obiectivele indiferent unde s-ar afla.

Construită special pentru cei care vor să-și satisfacă curiozitatea și să-și exprime spiritul creativ, Galaxy Tab S6 permite utilizatorilor să facă mai mult decât ar fi putut face vreodată pe oricare altă tabletă.

S Pen, elementul definitoriu pentru Samsung, a fost gândit la început ca un instrument pentru scris și desenat, dar a evoluat într-un adevărat partener pentru creativitate și productivitate. Datorită funcției de control de la distanță și încărcare fără fir, S Pen de pe Galaxy Tab S6 oferă mult mai mult control utilizatorilor. Cu ajutorul funcțiilor de control de la distanță BLE încorporate, inclusiv funcția S Pen Air, S Pen-ul vă permite să faceți în mod intuitiv selfie-uri și videoclipuri sau să controlați conținutul multimedia pe care îl creați chiar și atunci când tableta nu este aproape de voi. În plus, S Pen-ul se încarcă fără fir și are o autonomie de până la 10 ore după doar 10 minute de încărcare.

Pe Galaxy Tab S6 poți să iei notițe cât se poate de ușor cu ajutorul S Pen-ului. Notițele scrise mână pot fi convertite în text digital și exportate în formate precum Microsoft Word cu un singur clic. Puteți, de asemenea, să notați sau să schițați rapid în timp ce vizionați un videoclip prin ajustarea ferestrei Samsung Notes – funcție special gândită pentru multitasking.

O nouă versiune îmbunătățită a lui Samsung DeX vine, de asemenea, cu noua Galaxy Tab S6, oferindu-vă o experiență asemenătoare cu cea de pe un PC, astfel încât să puteți face multitasking ușor și să vă bucurați de cea mai bună experiență de vizionare. Cu o tastă funcțională DeX de pe noul Book Cover al lui Galaxy Tab S6, puteți deschide și închide DeX doar prin apăsarea unei taste. Tastatura vine cu funcționalitate îmbunătățită, inclusiv un suport pentru S Pen, touch pad și taste noi.

Galaxy Tab S6 vine cu îmbunătățiri ale camerei, inclusiv camera duală Samsung cu Ultra Wide, în premieră pe o tabletă, într-un corp compact, subțire de 5,7 mm, care o face mult mai portabilă. Ultra Wide permite utilizatorilor să surprindă un întreg câmp vizual de 123 de grade, la fel de larg ca și cel al ochiului uman. Totodată, unitatea de procesare neuronală vă ajută să faceți fotografii excelente, care vor arăta ca și cum au fost făcute de un profesionist.

De asemenea Samsung introduce amprenta digitală, astfel încât accesarea tabletei va fi mult mai simplă. Samsung Knox, platforma de securitate dezvoltată de Samsung, vă va ține în siguranță datele. În plus, puteți deschide cu ușurință tableta prin apăsarea ecranului de două ori, astfel puteți să vă ocupați cât mai repede de ceea ce aveți de făcut.

Ca parte a ecosistemului Samsung Galaxy, Galaxy Tab S6 devine un hub al experienței conectate datorită SmartThings. Împreună cu Bixby, puteți să controlați toate device-urile prin comenzi vocale.

Fie că vă bucurați de un joc nou sau că vă uitați la serialul vostru preferat, Galaxy Tab S6 vă oferă o experiență de vizionare excelentă. Display-ul Super AMOLED de 10,5″ alături de sunetul AKG și Dolby Atmos, vă oferă tot ce aveți nevoie.

Pe Galaxy Tab S6 aveți acces la jocuri nemaipomenite datorită unei grafici de excepție, a unei combinații de sunet, hardware inteligent și software, precum și datorită parteneriatelor cu platforme de jocuri precum Unity și Unreal Engine. Un procesor puternic și Game Booster cu abilități AI sporesc experiența de joc pe Galaxy Tab S6 prin FPS optimizat, timp de încărcare redus și multe altele. Datorită parteneriatului dintre Samsung și Discord, puteți accesa live chat prin intermediul Game Launcher, astfel încât să puteți face strategii de joc cu coechipierii în timpul jocului.

Cu Galaxy Tab S6, vă veți bucura mai mult de conținutul pe care îl consumați de obicei. Puteți să accesați cu ușurință Netflix, să vă bucurați de muzica preferată pe Spotify Premium, aplicație pentru care primiți trei luni de free trial sau să vizionați videoclipurile preferate pe YouTube Premium, fără reclame, chiar și când sunteți offline, mai ales că beneficiați de patru luni de free trial.

Galaxy Tab S6 vine în culorile Mountain Gray, Cloud Blue și Rose Blush. Aceasta va fi disponibilă în magazine și online la începutul lunii septembrie, pe piețele selectate.

Citeste stirea completa