0 comments

Samsung Galaxy View 2 este o nouă tabletă gigant: ecran de 17.3 inch, dotări midrange, 4 difuzoare – Mobilissimo.ro

by on 25 aprilie 2019
 

Samsung Galaxy View a fost o tabletă gigantică la vremea ei, cu un ecran de 18.4 inch, iar acum primeşte un succesor sub numele de Galaxy View 2. Terminalul scade diagonala la 17.3 inch şi a apărut într-un video promoţional al operatorului AT&T, care i-a anunţat şi preţul.

Samsung Galaxy View 2

Tableta cea nouă va costa 740 de dolari, dar plătiţi sub formă de rate a câte 37 de dolari pe lună. Device-ul este promovat ca un terminal pentru vizionare de filme şi seriale, prin serviciul DirecTV Now de la AT&T. Nu e cea mai portabilă tabletă din lume, având în vedere dimensiunile sale, dar pentru privit filme pe canapea sau în grădina din faţa casei e OK.

Samsung Galaxy View 2

Faţă de predecesor nu mai are acel mâner folosit pentru transport, dar avem un cover cu kickstand integrat care poate fi folosit în acel scop. Samsung Galaxy View 2 oferă o rezoluţie Full HD şi are parte de 4 difuzoare, cu tehnologie Dolby Atmos. La bord mai găsim şi un procesor midrange Exynos 7884, 3 GB RAM şi o cameră de 5 MP în faţă pentru apeluri video.

Există şi 64 GB stocare şi slot microSD, plus o baterie uriaşă de 12.000 mAh, care asigură ore bune de funcţionare. În clipul promoţional observăm că terminalul are Android 8.1 Oreo la bord  cu Samsung Experience şi nu vine cu One UI. AT&T şi-a pus câteva servicii proprii la bord, inclusiv DirecTV şi NumberSync pentru realizarea de apeluri.

Aşteptăm acum şi sosirea în Europa a acestui produs, poate tot cu o ofertă în rate lunare.

Citeste stirea completa