0 comments

Samsung Galaxy Watch 3 (45mm) apare într-un clip video la 360 grade; Avem o privire de ansamblu asupra design-ului adoptat – Mobilissimo.ro

by on 30 iunie 2020
 

Ultimele zile ne-au adus și multe leak-uri asociate smartwatch-ului Samsung Galaxy Watch 3, purtabil pe care l-am putea vedea lansat chiar luna viitoare ținând cont de numărul mare de apariții înregistrate. După ce anterior vedeam într-o randare varianta de 41mm pe o nuanță de cupru rozaliu, astăzi aceeași sursă Evan Blass publică un video cu modelul mai mare de 45mm, clip menit să ne ofere o privire de ansamblu asupra design-ului. 

Galaxy Watch 3

Ce vedem aici este modelul de 45mm cu ecran de 1.4 inch și curea din titaniu aparent. Are un inel fizic rotativ în jurul ecranului circular pentru a ne permite navigarea în interfață sau prin aplicații, dar la fel de ușor putem folosi și degetul pe panoul tactil. Din datele pe care le-am aflat anterior mai știm că ceasul aduce și 1 GB RAM, 8 GB stocare și baterie de 340 mAh cu încărcare wireless la 5W.

Dispune de senzor de puls, pedometru, certificare 5ATM pentru rezistență la apă și de protecție Gorilla Glass DX pentru display. Ar avea și GPS integrat, iar opțional și suport LTE. Prețul ar putea fi undeva la 350-400 euro, dar rămâne să așteptăm lansarea pentru a ne lămuri cu privire la suma de vânzare.

Citeste stirea completa