0 comments

Samsung Galaxy Watch 3 apare menţionat într-o nouă scăpare; Este certificat oficial, cu inel rotativ tactil – Mobilissimo.ro

by on 7 iunie 2020
 

Pe lângă scăpările legate de Samsung Galaxy Note 20 şi Galaxy Fold 2, acum apar şi unele legate de un viitor purtabil al companiei sud coreene. E vorba despre Samsung Galaxy Watch 3, în varianta de 41mm. Acesta tocmai a primit certificarea NBTC şi aflăm mai multe detalii despre produs mai jos.

Site-ul NBTC a confirmat că smartwatch-ul va purta numele de Galaxy Watch 3 şi va sosi în mărimea de 41 mm. O altă scăpare menţionase şi o variantă de 45 mm. Ce e drept dimensiunile sunt mai mici decât cele de 42 şi 46 mm ale lui Galaxy Watch. Alte leak-uri au făcut aluzie la revenirea la muchia rotativă, acel inel fizic de interacţiune de pe Galaxy Watch-ul din 2018. În mod interesant pe 1 iunie apărea o certificare pentru Galaxy Watch 2 la FCC, iar acum apare un aşa numit “Galaxy Watch 3”.

Site-ul NBTC a confirmat că smartwatch-ul va purta numele de Galaxy Watch 3 şi va sosi în mărimea de 41 mm

Posibil să fie unul şi acelaşi produs. Numele de cod SM-R840/845 şi SM-R850/855 au apărut de asemenea online, alături de detalii despre corpuri din oţel inoxidabil, certificare MIL-STD-810G, adică rezistență la şocuri şi variaţii de temperatură, plus apa şi praf. Vom avea şi GPS, WiFi, Bluetooth şi LTE. Odată cu acea listare de la FCC am aflat şi că va exista o versiune din titaniu, cu 8 GB stocare şi baterie generoasă de 330 mAh. Va primi şi alimentare wireless la 5W, iar producţia ceasurilor noi are loc în Vietnam.

Încă încercăm să clarificăm identitatea produsului şi dacă este un Galaxy Watch 2 sau 3, eventual un Galaxy Watch Active 3. Şansele sunt mari să vină pe 5 august odată cu Note 20.


⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! 🙂

Citeste stirea completa