0 comments

Samsung Galaxy Watch 3 primeşte o versiune din titan, disponibilă acum; Vine cu o curea metalică neagră – Mobilissimo.ro

by on 17 septembrie 2020
 

Samsung a anunţat în această săptămână disponibilitatea unei noi versiuni a lui Galaxy Watch 3, care a primit o variantă din titan. Ceasul inteligent anunţat pe 5 august avea până acum versiuni din oţel inoxidabil, cu o curea din piele şi sosea în variante de 41 mm şi 45 mm. Acum avem şi versiunea Galaxy Watch 3 Titanium.

Galaxy Watch 3 Titan

Nouă versiune etalează un design elegant şi uşor, care păstrează muchia rotativă, ce uşurează navigarea prin meniurile lui Tizen OS. Faţă de modelele cu o curea din piele, acesta vine cu o brăţară metalică premium inclusă în cutie. Cureaua vine în nuanţa Mystic Black, pentru a completa coloritul corpului ceasului. Aduce şi o textură care se potriveşte cu corpul din titan. În plus lungimea curelei metalice se poate regla foarte uşor, încât indiferent de dimensiunea încheieturii, ceasul se va potrivi perfect.

Galaxy Watch 3 Titan

Ceasul mai aduce şi senzorul de puls şi oxigenare a sângelui, dar şi monitorizare EKG şi de tensiune arterială, deocamdată doar în Coreea de Sud şi SUA. Utilizatorii primesc şi un ecran Super AMOLED luminos de 1.4 inch, cu rezoluţie de 360 x 360 pixeli, procesor Exynos, 8 GB stocare şi 1 GB RAM. Ceasul are şi programe de antrenament la domiciliu, funcţie de monitorizare somn, pedometru şi o sumedenie de watch faces cu acele “widgeturi” pe care le numim Complications şi care sporesc cantitatea de date utile afişate.

Galaxy Watch3 titanium va sosi de pe 18 septembrie într-o variantă Bluetooth de 45 mm pe nuanţa Mystic Black. Noi am testat deja ceasul în versiunea din oţel şi avem impresii mai sus.

Citeste stirea completa