0 comments

Samsung Galaxy Watch 3 se afișează în noi fotografii reale, de această dată cu ecranul aprins – Mobilissimo.ro

by on 22 iunie 2020
 

La început de săptămână continuă și leak-urile pentru Samsung Galaxy Watch 3, purtabil pe care îl așteptăm lansat luna viitoare sau cel târziu în august alături de Galaxy Note 20 și Fold 2 în cadrul Unpacked 2020. Am văzut recent fotografii reale ale sale, iar acum tot despre imagini vorbim – doar că în cazul de față ceasul apare cu ecranul aprins.

Nu sunt cele mai detaliate imagini posibile, dar pe această cale avem un preview al modului în care se va prezenta noul purtabil la nivel de design și UI. Ca interfață nu s-au schimbat prea multe, experiența fiind construită în jurul inelului rotativ fizic pe care îl vom utiliza la navigarea printre aplicații și meniuri. Vedem și secțiunea de setări de unde vom putea acorda sau ridica permisiunile acordate aplicațiilor.

Samsung Galaxy Watch 3

Se așteaptă ca Galaxy Watch 3 să vină cu Tizen 5.5 la bord și ca pe lista de dotări hardware se apară 1 GB RAM + 8 GB stocare. Identitatea procesorului de la interior este încă necunoscută, dar printre alte detalii vehiculate recent mai avem și certificările MIL-STD-810G și IP68 pe care noul ceas inteligent le va bifa.

Samsung va oferi acest smartwatch în variante de 41 mm (SM-R840) și 45 mm (SM-R850), cu diagonală de 1.2 inch, respectitv 1.4 inch. Cei care doresc și conectivitate LTE au noroc pentru că pe piață vor fi lansate și asemenea variante (R845, R855). 

Citeste stirea completa