0 comments

Samsung Galaxy Z Fold2 primeşte o prezentare completă pe 1 septembrie la un nou eveniment Unpacked; Acolo ar putea veni si Galaxy S20 FE – Mobilissimo.ro

by on 28 august 2020
 

Samsung a avut un eveniment Unpacked pe 5 august, la care ne-a prezentat oficial telefoanele Galaxy Note 20 şi Galaxy Note 20 Ultra, dar şi căştile Galaxy Buds Live, tabletele Tab S7, ceasul Galaxy Watch 3 şi pliabilul Galaxy Z Fold 2. Acesta din urmă a fost cel mai puţin detaliat şi are încă funcţii şi dotări misterioase. Nu ştim nici preţul său. Acum aflăm că va fi prezentat în detaliu pe 1 septembrie la un alt eveniment Unpacked.

Vom avea un Unpacked Part 2″ pe 1 septembrie şi acolo totul se va învârti în jurul pliabilului. Ce ştim sigur e că primim protecţie UTG pentru ecran şi că avem un ecran extern mult mai mare, unul de 6.23 inch cu refresh rate de 60 Hz. E un salt de la panoul de 4.5 inch de la exteriorul lui Galaxy Fold. La interior avem un ecran principal de 7.6 inch, pliabil pe mijloc. Terminalul mai aduce difuzoare stereo duale şi 3 camere de 12 MP cu design în stil Note 20.

Pliabilul apare pe nuanţa Mystic Bronze, are procesor Snapdragon 865+ şi adoptă pentru camera triplă un senzor principal Sony IMX 555 cu stabilizare optică. Ceilalţi doi senzori sunt Samsung S5K3L6 (ultrawide) şi Samsung S5K3M5 (telephoto cu zoom optic 3x). Avem şi 5G, am scăpat de breton pentru camera selfie, acum decupata direct în ecran. Apare şi un Flex Mode, care împarte ecranul în două segmente, cel puţin la aplicaţii că YouTube sau Camera. Scăpările au menţionat şi o baterie de 4500 mAh şi 12 GB RAM. Ecranul principal are refresh rate de 120 Hz, iar cititorul de amprente se afla lateral.

Sunt şanse ca pe 1 septembrie să mai apară terminale noi, precum Samsung Galaxy S20 Fan Edition/ S20 FE, care a tot scăpat în ultima vreme.

Citeste stirea completa