0 comments

Samsung lansează un proiector cu laser 4K, The Premiere – Adevărul

by on 3 septembrie 2020
 

The Premiere va fi disponibil în variantele de 130 şi 120 de inci – LSP9T şi respectiv LSP7T – care permit o rezoluţie de imagine 4K prin laser. Modelul The Premiere LSP9T este primul proiector certificat HDR10+ din lume, cu o tehnologie cu laser triplu de ultimă generaţie şi oferă detalii revoluţionare de contrast, pe măsură ce se face trecerea de la o scenă luminoasă la una mai întunecată, cu o luminozitate maximă de până la 2.800 lumeni ANSI.

De asemenea, The Premiere oferă modul Filmmaker disponibil pentru prima dată pe un proiector, permiţându-le utilizatorilor să se bucure de filmele preferate aşa cum a intenţionat regizorul. Proiectorul inteligent este echipat cu platforma Samsung Smart TV, completată de o experienţă plină de aplicaţii video de streaming de la principalii parteneri de conţinut şi funcţii de conectivitate mobilă, precum Tap View şi mirroring.

The Premiere prezintă un design compact, care economiseşte spaţiul şi se integrează perfect într-o varietate de tipuri de amenajare a camerei de zi. Deoarece este un proiector cu laser ultra-scurt, The Premiere poate fi amplasat chiar în faţa peretelui. Este creat pentru o configuraţie uşor de instalat şi prezintă finisaje cu ţesături sport în jurul marginilor sale pentru a armoniza cu diferite medii.

The Premiere are woofere puternice încorporate şi sunet surround Acoustic Beam, oferind una dintre cele mai bune experienţe cinematografice de proiectoare de pe piaţa actuală, reducând nevoia de echipamente de sunet suplimentare cu dimensiuni mai mari pentru spaţiile mai înguste.

Samsung va lansa The Premiere la nivel global, începând cu SUA, Europa, Coreea şi în alte regiuni la sfârşitul acestui an.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Citeste stirea completa