0 comments

Samsung lucrează la alte două telefoane pliabile – Tion

by on 7 martie 2019
 


Unul dintre dispozitive se va deschide spre exterior, iar celălalt vertical, anunță Bloomberg. Familia de smartphone-uri pliabile a Samsung s-ar putea tripla în curând.

Gigantul sud-coreean din domeniul electronicelor dezvoltă două noi telefoane mobile pliabile după Galaxy Fold, au declarat pentru Bloomberg persoane la curent cu planurile companiei. Unul dintre dispozitive ar urma să se deschidă similar Huawei Mate X. Un telefon ce se deschide pe verticală ar urma să fie dezvăluit în cursul acestui an sau la începutul anului viitor, a anunțat Bloomberg.

În gama de telefoane pliabile ar putea fi, de asemenea, încorporat un senzor de amprentă digitală în-display. Atunci când Samsung a prezentat Galaxy Fold în cadrul evenimentului Unpacked din februarie, dispozitivul a atras cea mai mare parte a atenției.

Deși mulți sunt interesați de Galaxy Fold, atragerea consumatorilor poate fi limitată de designul său neobișnuit, de disponibilitatea limitată și de preț. La 1.980 de dolari, Fold costă de două ori mai mult decât prețul de pornire al Galaxy Note 9 sau iPhone XS. Mate X, care a fost prezentat, de asemenea, luna trecută, are un preț de 2.600 dolari. Samsung nu a răspuns solicitării de a comenta subiectul.Citeste stirea completa