0 comments

Samsung lucrează la încă 2 telefoane pliabile. Care va fi design-ul acestora – Adevărul

by on 6 martie 2019
 

Producătorul sud-coreean explorează diferite posibilităţi pentru următoarele modele de telefoane pliabile, conform celor de la Bloomberg. Graba se datorează dorinţei celor de la Samsung de a deveni lider pe piaţa noului tip de smartphone cât mai repede.

Samsung Galaxy Fold are un design care îi permite să se deschidă ca o carte, spre interior, însă niciunul dintre cele două noi telefoane nu îl va imita. Primul are o deschidere spre exterior, precum telefonul celor de la Huawei, Mate X, iar celălalt a fost descris ca fiind similar cu noul Motorola RAZR, cu o deschidere pe verticală.

Unul dintre cele două va fi dezvăluit la sfârşitul acestui an sau începutul anului viitor, ”candidatul” probabil fiind telefonul asemănător cu Motorola RAZR.

Smartphone-ul cu deschiderea spre exterior va fi anunţat după aceea, şi va fi mai subţire decât Fold-ul, pentru că va avea un singur ecran.

Ambele telefoane vor avea încorporată cel mai probabil noua tehnică de scanare ultrasonică a amprentei, disponibilă deja pe Samsung Galaxy S10.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Citeste stirea completa