0 comments

Samsung pregătește telefonul care te face să uiți că n-ai bani de Note 10 – Playtech.ro

by on 26 august 2019
 

Samsung a finalizat lansarea Galaxy Note 10. Telefonul e în magazine și, cu siguranță, va mai avea cel puțin un dispozitiv de lansat. Cel mai nou nume vehiculat este Galaxy A90, care impresionează prin camera foto, dar și o caracteristică aparte.

Așa cum a obișnuit Samsung până acum, unele tehnologii importante debutează pe Galaxy S sau Galaxy Note, apoi ajung pe modele mai ieftine. Același ar fi cazul cu Samsung Galaxy A90. E un smartphone programat pentru lansare în octombrie.

Acesta, spre deosebire de Galaxy A80, n-ar mai avea o cameră rotativă. Va beneficia însă de încărcarea rapidă de pe Galaxy Note 10. Asta înseamnă că e compatibil cu încărcătorul de 45 wați și timpul pe care îl petreci încărcându-l va fi mult redus. Dar, ca la Note 10, în pachet va avea încărcător de 25 wați.

Telefonul Samsung cu cameră de 48 megapixeli și 5G

Deocamdată, cele mai multe informații neoficiale indică spre o lansare în octombrie. Ar fi atunci aduse pe piață Samsung Galaxy A90 și A91. Primul ar beneficia și de modem 5G. Nu-i cert dacă sunt unul și același telefon, dar pe regiuni diferite, sau compania chiar separă acest model în două versiuni.

În ceea ce privește specificațiile, vorbim de un ecran de 6,7 inci Full HD+ cu scanner ultrasonic, procesor Qualcomm Snapdragon 855 și display AMOLED. Sunt și două diferențe între versiuni. Cea 5G ar avea ansamblu cu trei camere principale astfel: 48 megapixeli, 8 MP și 5 MP. Celălalt smartphone ar avea 48 + 12 + 5 MP. Cel din urmă ar avea și un sistem de stabilizare denumit Tilt OIS, dezvoltat de Samsung.

In order to somehow make amends, I bring you the key specs of these devices ?

– SM-A908: SD855, 6.7-inch screen with in-display FPS, 48+8+5 rear camera, 5G support.


– SM-A905: SD855, 6.7-inch screen with in-display FPS, 48+12+5 rear camera with exclusive Tilt OIS tech!

Cheers! pic.twitter.com/uqfFTnfoIQ

— Steve H.McFly (@OnLeaks) June 25, 2019

E foarte posibil ca modelul 5G să fie doar pentru Coreea de Nord, China și SUA. Celălalt ar fi pentru restul lumii.

Pe Samsung Galaxy A80, disponibil și în România la un preț bun, Samsung a folosit senzorul IMX586 de 48 MP de la Sony. Are însă și senzorul său de 48 MP, cunoscut sub numele S5KGM2, deja disponibil. Mai există unul mai performant, denumit S5KGM1, dar acela încă e în dezvoltare.

În egală măsură, poți aștepta telefonul cu 108 MP. E foarte probabil ca Galaxy S11 să fie acela, telefonul care urmează să fie prezentat în februarie – martie 2020.

Citeste stirea completa