0 comments

Samsung rezolvă problemele Galaxy Fold – Observatorul Prahovean

by on 19 mai 2019
 

Capture-2_64b3c.jpg

Este posibil ca Samsung să fi găsit soluții pentru defecțiunile Galaxy Fold la câteva săptămâni după ce unitățile s-au confruntat cu spargerea ecranului și cu pâlpâiri ale acestuia.

Gigantul coreean în domeniul electronicelor a rezolvat problema cu stratul de protecție din plastic al telefonului în valoare de 1.980 dolari, a anunțat Yonhap News.

Pentru că această parte a display-ului nu era atașată la capătul ramei din plastic ce înconjoară ecranul, unii recenzori au presupus că este vorba despre o protecție de ecran obișnuită și au scos-o. Pentru a împiedica acest lucru, Samsung a prelungit aparent acest strat, astfel încât acesta este sub cadru acum.

Compania a abordat, de asemenea, problema pătrunderii prafului sub mecanismul balamalelor telefonului, reducând mărimea acelei părți, ce va fi acoperită de cadrul de protecție actual, potrivit Yonhap. Samsung nu a răspuns imediat solicitării de a comenta subiectul.

A amânat Galaxy Fold timp de câteva săptămâni în aprilie, însă CEO-ul său mobile, DJ Koh, a declarat că lansarea telefonului de lux în SUA “nu va întârzia prea mult”.

SURSA: smartnews.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596
– doar text, foto și video.

Ciprian Pap

Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul.
Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.

De același autor


banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg

salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg

Citeste stirea completa