0 comments

Samsung se luptă cu Apple pe laptopuri de top: ce au lansat coreenii – Playtech.ro

by on 6 iunie 2019
 

De aproape un deceniu, concurența dintre Apple și Samsung a devenit mai acerbă ca niciodată. Pe lângă telefoane, tablete și procesoare proprietare, giganții se luptă însă și pe dominația din domeniul laptopurilor.

De cele mai multe ori, în momentul în care cochetezi cu un sistem portabil de top, este foarte probabil să te orientezi către un Apple MacBook, un Dell XPS 13 sau Lenovo ThinkPad X1 Carbon. Samsung face de mult timp eforturi pentru a schimba această paradigmă și câteva șanse de reușită odată cu lansarea noilor laptopuri din gama Notebook 7.

Fără prea multe surle și trâmbițe, coreeni au anunțat de curând două familii de portabile cu nume ușor de reținut. Este vorba de Samsung Notebook 7 și Notebook 7 Force (Forță). Primul dintre ele este menit să fie un pic mai accesibil, disponibil în diagonale de 13 sau 15 inci, gadgetul vine la pachet cu un panou Full HD. Trecând însă peste diagonală, în funcție de buget, vei avea la interior un procesor Intel Core de generația a opta și până la 16GB RAM.

Avantajul major, dacă optezi pentru un Samsung Notebook 7 de 15 inci, constă în mediul de stocare adițional. Poți avea un SSD de până la 512GB indiferent de diagonală, dar modelul mai mare are posibilitatea să găzduiască un al doilea SSD.

În cazul în care visai de mult timp la un laptop cu 24GB RAM, ție îți este dedicat modelul Forță. Pe lângă această cantitatea generoasă de memorie de lucru, Notebook 7 Force include un chipset grafic NVDIA GeForce GTX 1650. Partea de stocare este asigurată de o combinație între un HDD și un SSD. Capacitatea acestora este definită de bugetul pe care îl în minte pentru viitoare ta jucărie. Prețul de pornire este de 1500 de dolari. Versiunea standard de Notebook 7 începe de la 1000 de dolari. Ambele vor ajunge în magazine pe 26 iulie, luna viitoare.

Citeste stirea completa