0 comments

Samsung va aduce noul One UI 2.1 și pe terminale mai vechi precum Note 10, Note 9, Galaxy S10 și Galaxy S9 – Mobilissimo.ro

by on 12 martie 2020
 

În cazul în care nu știați, seria de terminale Samsung Galaxy S20 s-a lansat la pachet și cu noua versiune One UI 2.1 – release care la ora actuală nu se găsește pe alte dispozitive. Totuși, fiind vorba doar despre mici schimbări se pare că sud-coreenii pot aduce acest update și pe telefoane mai vechi din 2019, ba chiar și modele din 2018 după cum aflăm chiar astăzi.

One UI 2.1

Samsung a confirmat în cadrul comunității oficiale din Coreea de Sud faptul că One UI 2.1 va sosi curând și pe telefoanele din seriile Galaxy S10, Galaxy Note 10, Galaxy S9, respectiv pe Galaxy Note 9. Nu știm exact când anume va fi distribuită această actualizare către telefoanele aici menționate, dar este o veste bună că produsele vor trece la noua versiune de UI.

Cât despre noutăți, nu avem prea multe pe listă, poate doar schimbări la nivel de setări Screen Zoom sau noi opțiuni incluse în zona Samsung Quick Share. Între timp descoperim că Samsung a început să livreze patch-ul de securitate pe luna martie pe telefoanele mai sus menționate.


⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! 🙂

Citeste stirea completa