0 comments

Samsung va anunța în câteva zile noua dată de lansare a pliabilului Galaxy Fold; Iată ce schimbări vor fi realizate – Mobilissimo.ro

by on 9 mai 2019
 

După câteva săptămâni de la descoperirea problemelor lui Samsung Galaxy Fold iată că avem și ceva vești bune, asta ca urmare a investigațiilor realizate de către compania sud-coreeană. Prin intermediul unei declarații date de către DJ Koh (CEO Samsung), publicației Korea Herald aflăm că în următoarele zile cei de la Samsung vor anunța noua dată de lansare comercială a telefonului pliabil.

CEO-ul companiei afirmă că lansarea telefonului nu va întârzia prea mult și descoperim și schimbările ce au fost realizate pentru a crește nivelul de durabilitate al device-ului. Aceste schimbări acoperă două probleme majore care au ieșit la iveală și anume pătrunderea de particule/mizerie prin spatele ecranului în zona balamalei, respectiv înlăturarea foliei aplicate peste display care semăna cu o folie de protecție și nu cu o parte din ansamblul ecran.

Samsung ar fi realizat modificări speciale pentru a nu mai permite mizeriei să intre în zona balamalei și totodată va reduce golul dintre layer-ul de protecție de deasupra ecranului și marginea din jurul acestuia. Așteptăm declarația oficială Samsung în următoarele zile pentru a afla când debutează comercial pliablul și după cum v-am informat de curând, cei care au plasat o precomandă anterior vor trebui să își prezinte clar intenția de a-și păstra comanda pentru că altfel aceasta va fi automat anulată.

Citeste stirea completa