0 comments

Şase din zece maşini SH aflate la vânzare în România au fost accidentate sau au defecţiuni – RomaniaTV.net

by on 7 iunie 2020
 

Publicat: Miercuri, 25 Ianuarie 2017 13:04 //
Actualizat: Miercuri, 25 Ianuarie 2017 13:04

// Sursa: romaniatv.net


Aproximativ 60% dintre automobilele uzate aflate la vânzare în România au diverse probleme care necesită reparații costisitoare sau au suferit accidente grave, potrivit unui studiu publicat miercuri de InspectorAuto.ro, un instrument de verificare a istoricului mașinilor.

Automobilele uzate vândute în țară cu mai puțin de 2.000 de euro sunt aduse de la “fiare vechi” din Germania și reprezintă un risc financiar imens și de siguranță rutieră pentru cei care le cumpără, a spus fondatorul InspectorAuto.ro, Mihai Cune.

“Odată eliminat timbrul de mediu, orice barieră împotriva acestor fiare vechi vândute la preț de automobile dispare, așa că singurul filtru rămâne vigilența clienților și verificarea temeinică înainte de cumpărare”, a adăugat Cune.

Circa 60% dintre mașinile uzate prezintă probleme diverse, având nevoie de reparații costisitoare sau pur și simplu fiind nerecomandate deoarece, după daune totale, au fost reparate prost sau prezintă atât de multe defecțiuni încât achiziția este dezavantajoasă. Cune a avertizat că în cazul mașinilor accesibile și foarte ieftine, reparațiile pot chiar depăși valoarea mașinii, scrie News.ro.

Citeste stirea completa