0 comments

Scandalul „Sectorul 0”. Primarul din Mogoșoaia: Dacian Cioloș se poate informa de la Cătălin Drulă, care are teren în Mogoșoaia / Ce spune fostul ministru USR

by on 31 ianuarie 2022
 

Primarul PNL din Mogoșoaia, Paul Precup, îl ironizează pe liderul USR, Dacian Cioloș, spunând că acesta se poate informa despre proiectul „Sectorul 0” de la Cătălin Drulă, care are teren în localitate. Fostul ministru al Transporturilor afirmă că terenul nu are nicio legătură cu zona unde se fac acum exproprierile și că este singura sa proprietate imobiliară.

USR a început strângerea de semnături pentru un referendum de demitere a primarului PNL din Mogoșoaia. De asemenea, Uniunea Salvați România va depune o plângere la DNA în urma scandalului legat de exproprierile pentru Sectorul Zero, proiect al primăriei Mogoșoaia, a anunțat luni Dacian Cioloș.

  • „Sigur ca dl Ciolos se poate informa in continuare de la dl Catalin Drula care are un interes direct, prin faptul ca deține teren in Mogoșoaia, dar se va afla in continuare in eroare.
  • Nu văd niciun motiv pentru care domnia sa ar putea să refuze invitația mea deschisă, în condițiile în care a venit și la o ședința a Consiliului Local, pe alte teme și în lipsa mea.
  • Cred că de această dată va fi o vizită cu folos, nu doar de imagine și il va ajuta sa înțeleagă, dacă dorește cu adevărat, acest model de dezvoltare urbana, de altfel folosit in întreaga lume civilizata. Sigur că domnia sa poate să aleagă sa nu dea curs invitației mele si să rămână într-o gravă eroare, dacă este interesat doar de circ și selfie-uri”.

Contactat de HotNews.ro, Cătălin Drulă a spus că terenul pe care îl are la Mogoșoaia nu are nicio legătură cu zona unde se fac acum exproprierile și că este singura sa proprietate imobiliară:

  • „Terenul din Mogoșoaia îl am din 2014, este singura mea proprietate imobiliară. E trecută în toate declarațiile mele de avere de când am început să le depun încă din ianuarie 2016 când eram consilier în guvernul lui Dacian Ciolos. E un teren intravilan, e un teren în zona „veche” din Mogoșoaia.
  • Terenul e aproape de șosea, în zona cu case, zona dezvoltată. Terenul respectiv nu are nici o legătură cu câmpul extravilan unde se fac exproprierile acum”.

Cătălin Drulă a comentat și pe pagina de Facebook a Primăriei Mogoșoaia.