0 comments

Schimbarea radicală care vine pe iPhone anul acesta. Cum se va schimba telefonul tău? – Realitatea

by on 29 mai 2019
 
  • STIRI
  • STIRI LIFESTYLE

Marţi, 28 Mai 2019 21:21
Sursă: REALITATEA.NET
Autor: Andrei Simion


iPhone 11, iPhone 11 Max și iPhone XR 2 vor fi telefoanele pe care Apple le va prezenta în acest an. Noile smartphone-uri vor avea câteva funcții interesante, dar un design plictisitor. Însă ce nu pare a fi plictisitor este noul iOS, versiunea 13. Acesta va fi prezentat mai devreme, undeva în luna iunie, dar deja sunt informații despre el. Odată cu noile telefoane iPhone, Apple va avea cu ce să concureze față de Samsung sau Huawei. Până atunci, compania lucrează și la iOS 13. Apple va anunța în curând, la conferința anuală WWDC, noile funcții ale sistemului de operare și vom putea vedea și care va fi designul OS-ului.

Până la evenimentul oficial, nimic nu mai e secret în această industrie, știm deja câteva funcții pe care Apple vrea să le aducă pe iPhone-uri și pe iPad-uri. Designerul Alvaro Pabesio a luat toate informațiile despre noul iOS și a creat câteva imagini ce ilustrează modul în care iOS 13 ar putea arăta pe telefon și pe tabletă.

Ce i-a ieșit e îmbucurător, fie și doar dacă Apple livrează o parte din aceste concepte. Există șanse mari ca multe elemente pe care le vedem în aceste machete să ajungă în varianta finală a iOS 13. Pabesio s-a concentrat pe patru mari zone ale iOS13: noile funcții de iPad, funcțiile de continuitate de lucru, Dark Mode și aplicații noi.

Continuitatea în lucru, între dispozitive, ar fi cea mai bună veste. Ai putea să scrii un document pe Macbook pentru ca apoi să-l finisezi cu niște ilustrații pe iPad. Totodată, Dark Mode ajunge, în sfârșit pe iPhone și ar putea arăta demențial. În plus, acest mod ar putea crește și autonomia bateriei telefoanelor datorită faptului că iPhone-urile de anul trecut, dar și cele de anul acesta au panouri OLED (fară XR-uri, bineînțeles, deoarece au panouri LCD).

Nu sunt omise noutățile și pentru iPad. E vorba de un nou sistem de notificări, un nou centru de control, dar și un nou sistem de navigare.

SursaFanatik.ro


Adrian Nastase revine sa ajute PSD! De NECREZUT! Ce plan are fostul premier


Fanatik.ro


De NECREZUT! In ce stare e Dragnea, in inchisoare. L-a vizitat si a spus TOT


Stirile PRO TV


Momentul în care un bărbat se împuşcă în cap la un poligon de tir din Cluj


print

Citeste stirea completa