0 comments

Se lucrează la un iPhone revoluționar și acum știm cum o să lase în urmă Samsung și Huawei! – Realitatea

by on 8 mai 2019
 
  • STIRI
  • STIRI EXTERNE
  • AMERICA

Astăzi, la 18:04
Sursă: REALITATEA.NET
Autor: Andrei Simion


Samsung și Huawei s-au lăudat cu tehnologii futuriste de scanare a amprentei. Mai ales Samsung, care a venit cu o premieră: senzor cu ultrasunete. Astfel, poți folosi telefonul și când ești ud pe mâini. Pentru cine credea că Apple bate pasul pe loc, nu e cazul. Producătorul telefonului iPhone are un plan genial să revină. Acum s-a aflat de acest proiect și fanii sunt în delir. Apple a renunțat la scanarea amprentei cu telefoanele din 2018. În schimb, a mers pe Face ID, adică scanarea feței. Acum avem speranță că va exista un iPhone cu scanner de amprentă.

Nu va mai reveni niciodată scannerul clasic, integrat în buton, dar un brevet ne arată la ce lucrează Apple. 

Este luat în considerare un senzor de amprentă în ecran, cum au Samsung, Huawei și alte companii. Brevetul există din 2016, când Apple încă avea Touch ID – scannerul clasic, adică. Între timp, nu a lansat niciun telefon cu această tehnologie. Totuși, ce-a reușit Samsung (împreună cu Qualcomm) pentru scannerul ultrasonic ar putea fi un factor motivant.

Pentru că e vorba de Apple, următorul Touch ID nu va fi ca altele. În timp ce tehnologiile optice şi ultrasonice necesită o poziție precisă pe ecran, americanii ar folosi un sistem capabil să „cartografieze” orice punct din ecran. Practic, pui degetul oriunde și ai deblocat.

Abia acum începe însă revoluția. Tehnologia asta ar permite și înregistrarea palmei sau urechii, dar se poate să fie o idee abandonată rapid din motiv evidente de securitate. Vestea mai bună e că un astfel de scanner ar putea „citi” și semne vitale, cum ar fi pulsul.

Apple va lansa un iPhone nou în septembrie și fanii deja așteaptă această tehnologie. Cel mai probabil până acum a trecut prin numeroase runde de testare și ar fi gata de debut. Dacă ajunge pe telefonul anul acesta, scannerul de pe Samsung sau de pe Huawei va părea vechi, lent și un pic neintuitiv. 

SursaFanatik.ro


Klaus Iohannis, ATAC DUR la un ministru din guvern! Declaratia care l-a ENERVAT pe presedinte


Fanatik.ro


Codruta Kovesi a RUPT TACEREA! Atac DEVASTATOR la Guvern! Fosta sefa a DNA a spus totul


Stirile PRO TV


Cum va arăta Cazinoul din Constanţa după reparaţii. Guvernul a reaprobat proiectul


print

Citeste stirea completa