0 comments

Secretarul general al PPE, la summitul de la București: În Spania sunt nemulțumiți că se construiesc prea multe autostrăzi și aici se protestează că se fac prea puține. Este ridicol

by on 16 martie 2019
 

http://www.hotnews.ro/




http://www.hotnews.ro/

Secretarul general al PPE Antonio Lopez a criticat PSD, sâmbătă la Summitul PPE al liderilor locali și regionali, spunând că Guvernul României este un eșec, iar în Spania cetățenii se plâng că au prea multe autostrăzi, în timp ce aici românii protestează cu au prea puține, ceea ce este „ridicol”, transmite Mediafax.

„E de departe cel mai mare eveniment pe care l-am produs în această campanie. Practic este un exemplu România pentru noi toți. Nu acest guvern, nu socialiștii de aici. Este un eșec. Nu aceasta e imaginea României. Imaginea României este aici, modestia, oameni care muncesc din greu. Diaspora românească este un exemplu pentru Spania și a ajutat foarte mult România. Mulțumesc și președintelui PNL, Ludovic Orban. Aceste zile am discutat cu el și ce plăcere mai mare poate fi decât să vorbești cu un politician care își asumă răspunderea. Conversațiile României au fost despre viitorul României. El m-a întrebat despre infrastructura din Spania, despre proiecte Am spus că în țara noastră sunt nemulțumiți că se construiesc prea multe autostrăzi și aici protestează că se fac prea puține. Este ridicol”, a afirmat Antonio Lopez, la Summitul PPE de la Romexpo.

La rândul său, Michael Schneider, liderul grupului PPE în Comitetul European al Regiunilor, a spus că dezvoltarea României a fost împiedicată de incompetența actualului Guvern socialist, de birocrația sufocantă și lipsa alocărilor pentru autoritățile regionale și locale.

„E vorba despre forța noastră, a politicienilor, a aleșilor care reprezintă toate palierele de guvernare. E vorba de încrederea cetățenilor în liderii politici. E vorba despre subsidiaritatea și solidaritate. E vorba despre PPE. Am adunat așteptările cetățenilor și l-am inclus în manifestul local și regional al PPE. Puteți fi mândri pentru că aveți o țară care are o istorie foarte interesant, peisaje superbe și oameni cu inimă largă foarte implicați în UE. De când ați aderat la UE ați reușit să înregistrați progrese importante”, a declarat Michael Schneider.

”Dar dezvoltarea dumneavoastră a fost împiedicată de incompetența actualului Guvern socialist, de către birocrația sufocantă și de refuzul de a aloca suficienți bani autorităților locale și regionale. Comunitățile locale nu să fie abuzare de un grup mic de indivizi care au interese. Viața românilor trebuie să se îmbunătățească cu ajutorul investițiilor. Aceste investiții pozitive nu sunt mereu vizbile cetățenilor, de aceea trebuie să comunicăm mai bine care este valoarea adăugată pe care acestea le aduc cetățenilor. Trebuie să continuăm cu un buget puternic al UE după 2020 pentru a reduce decalajele între părțile mai bogate și mai sărace din UE”, a adăugat el.



Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook.



460 vizualizari