0 comments

Smartnews – BenQ lanseaza CinePrime W2700, un nou proiector 4K special creat pentru pasionatii de cinematografie – SmartNews

by on 17 mai 2019
 

BenQ, liderul global pe piata de video proiectoare cu tehnologie DLP, prezinta noul membru al familiei Home Cinema, videoproiectorul DLP CinePrime W2700. Acesta ofera imagini la o calitate exceptionala, performanta de neegalat la reproducerea culorilor si optiuni de customizare pentru pasionatii de filme. Este primul videoproiector DLP 4K Home Cinema din lume care ofera spectrul de culoare DCI-P3. Mai mult, regasim aici si tehnologia BenQ CinematicColor, un suport optimizat pentru HDR-PRO si o calibrare individuala a culorilor direct din fabrica.

“W2700 ofera pasionatilor de filme adevarata experienta de cinema, la un nivel de entuziast,” declara Steve Chu, presedinte al BenQ Europe. “Calitatea vizuala 4K uluitoare, alaturi de culorile HDR precise, combinate cu optiuni foarte puternice de ajustare a imaginii si flexibilitate in instalare, il fac sa fie alegerea perfecta pentru vizionari de filme in sali de dimensiuni mici sau de ce nu, in sufragerie.”

Rezolutie Premium 4K UHD cu gama de culori DCI-P3

W2700 ofera performanta 4K reala la rezolutie de 3840×2160, cu 8.3 milioane de pixeli distincti pentru fiecare cadru. Sistemul de proiectie este format din 10 lentile, construite din cea mai pura sticla, fiind structurate in 8 grupuri. Precizia sistemului optic este data de calitatea sticlei utilizate, optimizata pentru 4K, dar si de utilizarea cadrelor metalice pentru sustinerea lentilelor. Astfel se obtine, pe toata suprafata de proiectie, o uniformitate a imaginilor si o claritate desavarsita.

BenQ W2700 se detaseaza de competitie oferind o rezolutie 4K reala impreuna cu DCI-P3, standardul de culoare al industriei de cinema, pentru vizionarea celor mai noi filme Blu-Ray 4K cu exact aceleasi culori stabilite de regizor. Folosindu-se de tehnologia exclusiva BenQ CinematicColor, W2700 ofera o acoperire de 95% a spatiului de culoare DCI-P3 si 100% acoperire pentru Rec. 709.

Datorita tehnologiei HDR-PRO, W2700 este capabil sa ofere imagini ce inspira realism. Aceasta ofera suport pentru formatul HDR10 si HLG, si vine echipata cu optiuni precum Auto HDR si Cinema-Optimized, reusind sa ofere o luminozitate sporita, un interval generos de contrast si o optimizare a imaginii intr-un singur pas.

Ajustari superioare si flexibilitate in instalare 

Pentru iubitorii de filme care isi doresc o experienta cinematografica personalizata, tehnologiile unice CinemaMaster Video+ si CinemaMaster Audio+ 2 ale lui W2700 aduce experienta din cinematografele digitale in confortul canapelei din sufragerie, prin imbunatatiri majore aduse rezolutiei, culorilor si a sunetului.  

Design-ul minimalist al proiectorului, profilul compact si subtire, accentueaza o estetica frumoasa, precum si o functionalitate intuitiva. BenQ W2700 ofera o experienta cinematica excelenta atat intr-o camera mica, cat si intr-o sufragerie generoasa, folosindu-se de tehnologia Short -Throw, un zoom mare de 1.3X, precum si o functie „vertical lens shift”, totul pentru o instalare rapida si eficienta. 

Cu sprijinul Digital Light Processing, tehnologie castigatoare a premiului Academy Award of Merit Oscar 2015 (folosita in 90% din cinematografele digitale din lume), W2700 ofera o calitate a imaginii de lunga durata si culori precise, fara degradare in timp si fara a fi nevoie de intretinere.

Citeste stirea completa