0 comments

Smartnews – Samsung Galaxy Book S dureaza 23 de ore si va sosi in luna septembrie, pentru 999 dolari – SmartNews

by on 9 august 2019
 

Samsung ne-a surprins cu un nou laptop in cadrul evenimentului Unpacked de miercuri. Galaxy Book S este un laptop ultra-subtire, ultra-usor, cu un touchscreen de 13,3 inch care ruleaza pe plaforma de calcul Qualcomm Snapdragon 8cx. La fel ca PC-urile bazate pe Qualcomm pe care le-am vazut anterior, Galaxy Book S este capabil de 23 de ore de redare video continua, cu o singura incarcare. 

Desi durata bateriei era extrem de indelungata pe laptop-urile alimentate de Snapdragon testate anterior, performanta, in general, a ramas in spatele celei oferite de rivalul Intel, inclusiv a celei Samsung Galaxy Book 2. Cu toate acestea, la Computex 2019, demonstratia Qualcomm cu privire la platforma de calcul 8cx a aratat ca poate mai mult decat sa tina pasul cu Intel Core i5. Noul chipset ofera Galaxy Book S o performanta CPU cu 40% mai mare si o performanta grafica cu 80% mai ridicata decat Galaxy Book 2, a declarat Samsung in anuntul sau. 

Ce este la fel de impresionant e ca veti beneficia de o performanta crescuta si de durata de viata a bateriei intr-o carcasa de aluminiu fara ventilator, care masoara 11,8mm in punctul cel mai gros si cantareste mai putin de un kilogram. In combinatie cu suportul Gigabit LTE si wireless 802.11ac si capacitatile instant-on ce functioneaza similar cu un telefon, veti obtine un laptop bine proiectat pentru a functiona oriunde si oricat doriti. 

Ca parte a parteneriatului sau cu Microsoft, Galaxy Book S va avea stocare cloud OneDrive si aplicatia Microsoft Your Phone care permite o conectare perfecta intre Galaxy Note 10 si laptop, astfel incat puteti accesa si muta fisiere, fotografii si videoclipuri intre cele doua, precum si puteti raspunde la apelurile telefonice, trimite mesaje text si primi notificari. 

Desi va veti baza probabil pe stocarea in cloud, Samsung va ofera 256GB sau 512GB de stocare in Galaxy Book S, cu un slot pentru carduri microSD pentru a adauga pana la 1TB suplimentar. Ambele vin cu 8GB de memorie pentru a sustine procesorul octa-core 7nm 64-bit. 

Samsung Galaxy Book S va fi disponibil in versiunile auriu sau gri in septembrie, incepand de la 999 dolari. 

Citeste stirea completa