0 comments

Smartnews – ViewSonic a anuntat in cadrul Pepcom 2020 lansarea monitorului pentru jocuri de 55”, noul monitor compatibil NVIDIA G-SYNC si obtinerea certificarii Blur Busters Strobe – SmartNews

by on 15 ianuarie 2020
 

ViewSonic Europe Ltd., lider global pe piata solutiilor de afisare, a prezentat pentru prima data monitoarele pentru jocuri ELITE XG550, XG270QC si XG270 cu ELITE Ally, in cadrul Pepcom 2020, in Las Vegas, Nevada. Prin completarea gamei ELITE cu monitoare cu ecran de mari dimensiuni si monitoare curbate, ViewSonic pune la dispozitia pasionatilor de jocuri o paleta completa de optiuni, redefinind in acelasi timp designul si estetica unei configuratii moderne de gaming.

XG550

ELITE XG550 foloseste un panou OLED de 55” cu rata de reimprospatare a imaginii de 120Hz OLED pentru a oferi o experienta cat mai realista, deosebit de fluida, cu un timp de raspuns de numai 0.5ms (GtG), la rezolutie UHD (3840×2160). intregul cadru de joc este adus la viata, datorita contrastului exceptional si acoperirii in proportie de 99% a spectrului de culoare DCI-P3 pe care le asigura tehnologia OLED – perfecta pentru noua generatie de jocuri. Prin designul sau cu rama ingusta si solutia de iluminare ELITE RGB, XG550 se incadreaza perfect in orice mediu de gaming.

XG270: Compatibil G-SYNC si certificat Blur Busters PureXP Strobe

Certificat oficial NVIDIA® G-SYNC®, monitorul deosebit de rapid, cu o rata de reimprospatare de 240Hz, asigura pasionatilor de jocuri o experienta de gaming superioara. Toate monitoarele compatibile NVIDIA G-SYNC sunt validate de NVIDIA, ceea ce garanteaza ca utilizatorii primesc fluiditate, lipsita problemelor de imagine, la rate de reimprospatare a imaginii de pana la 240Hz.

ViewSonic ELITE colaboreaza cu Blur Busters pentru ajustarea PureXP, o tehnologie speciala de iluminare stroboscopica a ViewSonic ELITE, care reduce timpul de raspuns pentru imaginile in miscare, pana la valoarea de 0.6ms. in acest fel, este eliminat fenomenul de strobe crosstalk (dublare a imaginii), fara a afecta calitatea imaginii, pentru a oferi cea mai buna claritate in redarea imaginilor in miscare. XG270 este primul monitor din lume aprobat, optimizat si certificat Blur Busters, punand la dispozitia pasionatilor de jocuri valori foarte bune atat GtG (Gray to Gray), cat si MPRT (Moving Picture Response Time).

“Am vrut sa oferim o solutie de reducere a incetosarii imaginilor in miscare cu o luminozitate mai buna, iar gasirea partenerului potrivit pentru optimizarea PureXP a jucat un rol foarte important”, a spus said Kendall Miller, Global Gaming Manager la ViewSonic ELITE. “Cu ajutorul lui Mark Rejhon de la Blur Busters, am creat monitorul cu cea mai de calitate solutie de reducere a incetosarii imaginilor in miscare, oferindu-le in acest fel pasionatilor de jocuri cea mai buna claritate.”

ELITE XG270QC 

Monitorul pentru jocuri ELITE XG270QC, cu diagonala de 27”, a fost proiectat astfel incat sa redea imagini realiste si captivante, datorita curburii 1500R a ecranului si rezolutiei de 2560×1440 (QHD). XG270QC imbunatateste mediul de joc prin luminozitatea sa de 550 cd/m2 si prin acoperirea in proportie de peste 90% a spectrului de culoare DCI-P3. Pentru a asigura o experienta de joc cat mai fluida, monitorul ofera o rata de reimprospatare a imaginii de 165Hz, timp de raspuns de 3ms (1ms MPRT) si tehnologie AMD FreeSync Premium Pro.

ELITE RGB Alliance

Odata cu lansarea XG27 si XG270QC, ELITE RGB permite configurare cu echipamente produse de doi noi parteneri – Razer si Thermaltake. Razer Chroma RGB si Thermaltake TT RGB Plus se conecteaza cu ELITE RGB prin intermediul aplicatiei software de control ELITE Display, permitandu-le utilizatorilor sa controleze iluminarea RGB. Cu Razer Chroma RGB, utilizatorii obtin acces la Chroma Workshop, prin care sunt puse la dispozitie o colectie de profiluri RGB integrate de dezvoltatorii de jocuri pentru peste 135 de titluri cunoscute. Utilizand Razer Chroma RGB si aplicatia avansata de control RGB Thermaltake, pasionatii de jocuri detin controlul total asupra mediului in care isi desfasoara activitatea, obtinand in acest fel cea mai captivanta experienta de gaming. Pentru mai multe informatii despre Razer Chroma RGB, vizitati www.razer.com/chroma.

ELITE Ally

Dispozitivul periferic ELITE Ally este un ecran tactil cu conectare pe interfata USB, care le permite utilizatorilor sa acceseze rapid toate setarile monitorului, precum modurile de joc, sincronizarea adaptiva a ratei de reimprospatare, suportul HDR, luminozitatea, nivelul de contrast, iluminarea RGB si multe altele. in acest fel, pasionatii de jocuri isi pot optimiza experienta extrem de usor, fara a folosi butoanele de control ale monitorului sau aplicatia software dedicata. Accesoriul ELITE Ally este compatibil cu anumite monitoare pentru jocuri ViewSonic ELITE.

Disponibilitate

Produsele ViewSonic sunt disponibile in Romania prin reteaua de parteneri ELKO. 

XG270QG si XG270 vor fi disponibile pentru achizitie in toata lumea. XG270QC se va lansa pe plan mondial in luna martie a acestui an. Lansarea lui XG550 este programata pentru ultimul trimestru al anului.

Pentru mai multe informatii despre gama de produse ViewSonic ELITE, vizitati https://www.viewsonic.com/ELITE/, si urmariti paginile dedicate de Instagram, Twitter si Facebook. Pentru a afla mai multe despre ViewSonic, vizitati ViewSonic.com si urmariti paginile dedicate de Facebook, Instagram, Linkedin si YouTube.

Despre ViewSonic

Fondata in anul 1987 in California, ViewSonic este o importanta companie producatoare de echipamente si solutii de afisare, lider in dezvoltarea de tehnologii vizuale. Multumita spiritului inovator si viziunii sale, ViewSonic contribuie la interconectarea mondiala cu ajutorul unui portofoliu de solutii de afisare profesionale, care imbunatatesc semnificativ modul in care utilizatorii lucreaza, colaboreaza, comunica si se conecteaza. Gama de produse include monitoare LED, ecrane comerciale interactive, ecrane tactile, videoproiectoare, dispozitive client cu dimensiuni reduse si ecrane inteligente.

*Procentajele sunt calculate cu ajutorul specificatiilor furnizate de producatorii de panouri si au fost rotunjite ca cea mai apropiata valoarea intreaga. Valorile reale pot varia cu pana la 1%, in functie de modul de culoare folosit. Acest comunicat de presa contine afirmatii despre viitor, care reflecta asteptarile companiei cu privire la evenimente viitoare. in realitate, evenimentele pot suferi modificari considerabile fata de estimarile din acest document. 

Nota de subsol privind marcile comerciale: ViewSonic si marcile comerciale ViewSonic sunt marci sau marci inregistrate ale ViewSonic Corporation in Statele Unite si/sau alte tari. Toate celelalte nume de companii si marci comerciale mentionate in acest document reprezinta proprietatea companiilor respective.

Citeste stirea completa