0 comments

Smartphone-ul de gaming Lenovo Legion apare listat în AnTuTu cu procesor Snapdragon 865+ și 16 GB RAM – Mobilissimo.ro

by on 8 iulie 2020
 

La câteva zile distanță de la apariția unui video hands-on cu ambalajul retail în care va sosi smartphone-ul de gaming Lenovo Legion iată că avem și noi detalii dezvăluite despre dotările sale hardware. Informațiile vin direct din partea celor de la AnTuTu care au descoperit telefonul în baza de date, postând pe Weibo o captură de ecran cu benchmark-ul înregistrat. La ce scor ajunge și ce ne rezervă pe partea de dotări aflați din rândurile de mai jos. 

În primul rând vedem că telefonul apare listat sub numele de cod L79031 și că avem aici de-a face cu varianta ce ne aduce 16 GB RAM + 512 GB de stocare flash. Cea mai importantă mențiune apare la zona CPU, fiind indicată prezența unui procesor Snapdragon 865+ aici – acesta fiind motivul pentru care anterior Lenovo se lăuda cu o performanță peste cea a telefoanelor cu SD865 pentru primul său smartphone de gaming din portofoliu. 

Lenovo Legion

Mai descoperim că telefonul va avea un ecran cu rezoluție Full HD+ de 2340 x 1080 pixeli și că scorul obținut este de 648.871 puncte. Deși la nivel CPU nu avem îmbunătățiri spectaculoase comparativ cu SD865, noutățile apar la performanța GPU acolo unde scorurile sunt cu 13% mai bune. Scorul UX ar putea indica prezența unui ecran cu rată de refresh de 144Hz și se mai așteaptă ca telefonul să aibă stocare UFS 3.1 și memorie LPDDR5. 

Pe seama leak-urilor anterioare știm că telefonul de gaming Lenovo Legion se va axa pe livrarea unei experiențe landscape, oferind o cameră selfie pop-up din lateral și cameră principală plasată central în spate. Vom primi și suport pentru alimentare super rapidă la 90W și butoane trigger de gaming. Lansarea este programată pentru această lună dar încă nu avem o dată precisă. 


⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! 🙂

Citeste stirea completa