0 comments

Smartphone-ul Nokia 5.3, disponibil în România | Economica.net – Economica.net

by on 3 iunie 2020
 

HMD Global, compania care deține licența Nokia pentru telefoane, anunță astăzi disponibilitatea modelului Nokia 5.3 în România, în culorile Cyan și Charcoal la prețul recomandat de 859 de lei.

„Nokia 5.3 este un terminal unic pentru noi, întrucât introduce o serie de inovații pentru un telefon Nokia din această categorie de preț. Scopul nostru a fost să oferim fanilor un terminal rezistent, care le permite să creeze conținut și totodată să se bucure de el, într-un mod diferit. Cu o cameră cvadruplă cu suport AI și cu procesorul Snapdragon 665, folosit pentru prima oară pentru telefoanele din portofoliu, Nokia 5.3 reprezintă pentru noi o oportunitate de a oferi mai multor utilizatori din întreaga lume o experiență creativă și divertisment,” a menționat Juho Sarvikas, Chief Product Officer, HMD Global.

Nokia 5.3 este primul terminal din seria Nokia 5 care dispune de o cameră cvadruplă cu AI, iar camera principală are 13 MP. Lentilele cu unghi larg și macro asistă utilizatorul să capteze fotografii în prim-plan sau cadre largi. Iar, datorită ecranului de 6,55 inci, utilizatorii se pot bucura din plin de serialele și jocurile preferate.

Mai mult, utilizatorii vor realiza mai multe cu o autonomie de până la două zile a bateriei de 4000 mAh, dotată cu funcția AI Adaptive Battery.

Nokia 5.3 se îmbunătățește constant, cu ajutorul actualizărilor Android timp de doi ani și trei ani de actualizări lunare de securitate. De asemenea, terminalul este pregătit pentru Android 11 si următoarele versiuni. Software-ul Android pur are o interfață optimizată, fără bloatware. Mai mult, butonul Google Assistant asistă utilizatorii oriunde s-ar afla – aceștia pot ține ritmul alert cu ajutorul Google Assistant, adresând întrebări, verificând programul sau chiar diminuând luminozitatea.

loading…

Citeste stirea completa