0 comments

Smartphone-urile Android pot fi utilizate acum pentru autorizarea logării în contul Google pe iPad și iPhone – Mobilissimo.ro

by on 13 iunie 2019
 

Una dintre cele mai simple și mai sigure metode de a îmbunătăți securitatea logării în diferite conturi online, servicii și aplicații este clar autentificarea în doi pași. Începând de astăzi, cei de la Google oferă fix o asemenea funcție pe iOS, un telefon Android urmând a fi folosit pentru a autoriza logarea în contul Google de pe un device precum iPhone sau iPad.

Google autentificare

Mai pe înțelesul tuturor, de acum înainte device-urile mobile Android pot fi utilizate pe post de unelte fizice de verificare pentru logările Google pe iPhone sau iPad. Pentru a face asta va trebui să te asiguri că ambele device-uri implicate în proces au conexiunea Bluetooth activată și că aplicația Google Smart Lock este instalată pe iPhone sau iPad.

De pe terminalul iOS îți vei insera datele de login iar apoi ține apăsat butonul de volum de pe telefonul Android după ce primești o notificare pentru finalizarea procesului. De asemenea, va trebui să te înscrii în programul “autentificare în doi pași” (2SV) prin adăugarea contului tău Google pe telefonul Android (ce rulează minim Android 7) și apoi să alegi device-ul dorit dintr-o listă de opțiuni regăsite în secțiunea “Adaugă cheie de securitate”.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Citeste stirea completa