0 comments

Şoc în muzică! IRINA LOGHIN e la pământ! FUEGO sa dat de GOL! Am flat MARELE SECRET din viaţa cântăreţului! Asta e prea de tot – Stirile B1TV

by on 3 martie 2019
 

Celebrul cântăreţ Paul Surugiu (Fuego) a dezvăluit numele persoanei care a contribuit decisiv în dezvoltarea carierei sale muzicale. Este vorba despre Jolt Kerestely, un celebru compozitor și dirijor din România.

IMAGINI BOMBĂ CU MIHAELA RĂDULESCU ÎN PAT! A FOST PRINSĂ CU AMANTUL TINEREL! ERA GOALĂ PUȘCĂ

“Norocul și-l face și omul cu mâna lui, dar e ceva dat, inexplicabil, care apare în viața noastră atunci când ne așteptăm mai puțin. Tot el este cel care determină oamenii și facilitează întâlniri care pot dura veșnicii, cu beneficii majore de toate părțile.

POZE FIERBINȚI CU IRINA RIMES GOALĂ! A FOST FILMATĂ CHIAR CÂND ERA LA DUȘ! FANII AU ÎNNEBUNIT

Parcursul meu a fost dominat, dincolo de muncă și de sacrificii, și de mult noroc, de șanse pe care le-am avut la un moment dat în viața mea și de care am încercat să profit, pentru că viitorul meu depindea de ele. Azi e vorba despre noroc.

POZE INTIME CU SMILEY Și GINA PISTOL! AU FĂCUT-O ÎN VĂZUL TUTUROR! INCREDIBIL CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎN CULISE

De la ora 15.00, pe TVR 2, la „DRAG DE ROMÂNIA MEA!”, alături de alți invitați remarcabili, vine și omul care mi-a întins o mână la momentul potrivit, datorându-i cumva parte a destinului meu – JOLT KERESTELY, alături de care voi cânta capodopere”, a scris Fuego pe Facebook.

Citeste stirea completa