0 comments

SONDAJ Cine credeți că are dreptate în disputa din USR, Dacian Cioloș sau Dan Barna?

by on 5 februarie 2022
 

-2 (2 voturi)    

Cum sa vii cu un PLUS de 2% si sa iei USR de 18% ? (Sâmbătă, 5 februarie 2022, 11:38)

CezarN [utilizator]

Oare Ciolos nu gandeste? Cum sa vii cu partiduletul tau intesat cu securisti, partid care nu a participat la niciun scutin electoral, ci doar la sondaje :)), si sa preiei munca unor oameni care au dus un partid de la stadiul de ONG la aprox 20%??

Nu-mi plac ideologia de gen si corectitudinea politica extreme promovate de USR, un sunt un votant de-ai lor, insa cunosc personal useristi si cum si cat au muncit in alegerile locale si generale in Bucuresti. Stiu ce frustrari au avut acesti oameni cand se intorceau din intersectii de la strans semnaturi sau de la lipit afise sau impartit flyere si mai gaseau cate un fripturist venit de te miri unde plantat in structurile de conducere la sectoare sau cand planurile lor erau date peste cap de ne-membri ai organizatiilor de sector trimisi sa voteze candidati de care nici nu au auzit sau pe care nu si-i doreau.

Oare Ciolos nu s-a gandit ca aceste magarii vor veni la decontat odata si odata? Sau s-a gandit ca sprijinul „neconventional” pe care il are ii va fi de ajuns forever.?