0 comments

Sondaj intern PNL. Emoții pentru Primăria București: câte procente îl despart pe Nicușor Dan de Gabrielei Firea

by on 10 septembrie 2020
 

Au probleme cu logica? Cu matematica elementara? Nu stiu pe ce lume traiesc?

Hai sa lasam povestile cu Basescu la 15%. Orice om care a votat USRPlus sau PNL intelege un lucru simplu, pe care il intelege si un copil in clasa a III-a.

Ai sistem de vot intr-un singur tur, Nicusor Dan si Firea au in jur de 30%, iar Basescu are in jur de 10%. Daca votezi Basescu in loc sa votezi Nicusor Dan, e ca si cum o votezi direct pe Firea. Exact asa este: il votezi pe Basescu, iese Firea!

Pe masura ce ne apropiem de data alegerilor, oamenii vor intelege importanta votului util si Basescu va ajunge la scorul nucleului sau dur in Bucuresti, adica 7-8%, poate mai putin.

Nu de Basescu depind alegerile astea, ele depind de Nicusor Dan, care trebuie sa arate si el a om politic real.

P.S. “singurul vinovat e USR-ul condus de Dan Barna, care nu a vrut sa accepte PMP-ul in alianta dreptei pt Bucuresti, invocand motive ideologice (persoane din PMP care sunt prea “de drepta””

Asta e o gluma, nu? Poate nu stiati, USRPlus au refuzat colaborarea cu PMP-ul pentru ca PMP-ul i-a asigurat majoritatea PSD-ului in consiliu timp de 4 ani de zile! Toate aberatiile propuse de PSD si FIrea au trecut cu voturile PMP, care au votat absolut toate aceste proiecte.

Chiar zilele astea, majoritatea din parlament a trecut o lege mizerabila privind distributia de motorina in agricultura. Conform legii, 900 de firme mici, romanesti, sunt eliminate de pe piata si mai ramane o singura firma, Una singura. Care e o firma ruseasca.

Cine a votat legea asta? PMP-ul si PSD-ul! Da, PMP-ul ala care e prea de dreapta!