0 comments

Sony lansează boxele SRS-XB43, SRS-XB33 și SRS-XB23 – noobz.ro

by on 8 iulie 2020
 

Sony lansează boxele SRS-XB43

Sony lansează boxele SRS-XB43, SRS-XB33 și SRS-XB23. Utilizatorii se pot bucura de un bass puternic oriunde s-ar afla, datorită celor mai recente modele de boxe wireless. Gama de boxe wireless XB oferă sunet EXTRA BASSTM.

Boxe cu tehnologia X-Balance

Noua tehnologie X-Balanced a boxelor Sony oferă o calitate audio înaltă și o presiune puternică a sunetului pentru o experiență de audiție plină, profundă și satisfăcătoare. Forma non-circulară a boxei maximizează scena de sunet a diafragmei difuzorului. Astfel, crește presiunea acustică, pentru un bass mai puternic.

De asemenea, reduce oscilația driverului, menținând aceeași presiune a sunetului. Acest lucru duce la mai puține distorsiuni. De exemplu, nivelul presiunii sonore a modelului XB33 a crescut cu aproximativ 30%. Rata de distorsiune a fost redusă cu aproximativ 25% față de modelul anterior (SRS-XB32).

Spre deosebire de diafragma circulară a unei boxe obișnuite, difuzorul X-Balanced al modelului XB43 are o diafragmă aproape dreptunghiulară. Sistemul său de difuzoare cu două elemente combină un woofer pentru frecvențe joase și frecvențe mediane, cu un tweeter dedicat pentru frecvențe înalte. Rezultatul este un sunet puternic, cu bass profund, și o claritate excepțională a vocii.

Sony lansează boxele XB33 și XB23

Difuzorul X-Balanced integrat în modelele XB33 și XB23 încorporează o nouă diafragmă non-circulară. Designul permite sunetului să fie concentrat și în alte regiuni, în afara părții centrale.

De asemenea, maximizează diafragma difuzorului, creând o presiune mai mare a sunetului și menținând, în același timp, aspectul compact al boxelor.

Conul MRC rigid și foarte ușor, alături de capacul de protecție împotriva prafului, contribuie la calitatea sunetului.

Radiatoare laterale pasive

Dispunerea radiatoarelor laterale pasive a fost, de asemenea, optimizată pentru toate cele trei modele cu scopul de a genera un bass clar.

Modul LIVE SOUND animă orice petrecere, oferind o experiență de audiție tridimensională, similară cu cea a unui concert live.

Rezistență la apă, la praf, rugină și șocuri

Noile modele beneficiază de certificare IP67, astfel încât utilizatorii pot folosi boxele la plajă, în pădure, în deșert sau oriunde își doresc – acestea vor continua să redea muzica indiferent de densitatea peliculei de praf. Boxele sunt rezistente chiar și la apă sărată, așadar distracția poate continua chiar și la mare.

Boxele au fost supuse unor teste de șoc intense, iar datorită noului design cu durabilitate sporită, acestea pot rezista loviturilor inevitabile, izbiturilor și zgârieturilor care apar odată cu utilizarea zilnică. Acum nici cele mai stângace accidente nu mai sunt o problemă și, chiar dacă sunt lovite sau zgâriate, boxele vor continua să funcționeze.

Utilizatorii pot recrea atmosfera unui festival de muzică datorită noului design modern al boxelor, care acum dispune și de o gamă multicoloră, cu iluminearea tweeter-ului și a difuzorului.

Aplicația Fiestable și Aplicația Sony | Music Centre

Utilizatorii pot folosi aplicația gratuită Fiestable pentru a crea o atmosferă de club plină de viață direct de pe smartphone. Astfel, luminile se pot sincroniza cu ritmul muzicii sau pot fi personalizate de către utilizatori pentru a se potrivi experienței pe care și-o doresc.

Boxele pot fi controlate chiar de pe ringul de dans, datorită aplicației Sony | Music Centre. Utilizatorii pot selecta playlist-ul preferat, pot programa redarea piesei următoare sau pot opri iluminarea pentru armonizarea experienței de ascultare cu starea de spirit.

În plus, datorită noi funcționalități Party Connect, utilizatorii pot conecta până la 100 de boxe wireless compatibile cu tehnologia BLUETOOTH®, pentru a sincroniza muzica și luminile, astfel încât toată lumea să danseze ascultând aceelași piesă.

Utilizatorii pot încărca acum boxele prin USB-Type-C®.

Durata de viață a bateriei și conectivitate

Cu o durată de viață a bateriei de până la 24 de ore petrecerea poate continua toată noaptea. În plus, utilizatorii își pot conecta smartphone-ul prin USB Type-A pentru încărcarea bateriei, astfel încât telefonul să reziste la fel de mult ca energia lor. Aceștia pot asculta muzica preferată în timpul deplasărilor, conectând pur și simplu telefonul la boxe folosind tehnologiile Bluetooth® și NFC™.

Sony lansează boxele SRS-XB43, SRS-XB33 și SRS-XB23 – Prețuri și disponibilitate

Modelul SRS-XB43 va costa aproximativ 1120 lei. Acesta va fi disponibil începând cu luna august, în două variante de culoare: negru și albastru.

Modelul SRS-XB33 va costa aproximativ 730 lei. Acesta va fi disponibil începând cu luna august în variantele de culoare negru, albastru, roșu și bej (taupe).

Modelul SRS-XB23 va costa aproximativ 580 lei. Acesta va fi disponibil începând cu luna august în variantele de culoare: negru, albastru, roșu, bej (taupe) și verde.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz

Citeste stirea completa