0 comments

Sony lanseaza noi modele de DualShock 4 in toamna aceasta – Zona IT

by on 16 august 2019
 

Nu putem spune ca nu sunt destule modele de DualShock 4 pe piata, dar se pare ca Sony nu vrea sa se opreasca aici. Compania a anuntat pe blogul PlayStation ca inca un set de variante noi va fi lansat toamna aceasta. Dupa ce am vazut variantele transparente ale controller-ului deja emblematic, se pare ca Sony va scoate acum si o versiune care pot sa zic ca-mi place la nebunie: MOV!

Cele patru culori care urmeaza sa fie disponibile in curand sunt Electric Purple, Titanium Blue, Rose Gold si Red Camouflage. Toate cele patru controllere vor putea fi achizitionate incepand cu luna Septembrie in Statele Unite si Canada, iar la scurt timp vor fi disponibile si pentru locuitorii din zona Europei si restul lumii. Pretul este acelasi ca si pana acum, 65 de dolari, sau in banii nostri, in jur de 300 de lei.

Pe langa noile controllere, Sony lanseaza si o varianta noua a castilor PlayStation Gold Wireless Headset. Aceasta versiune noua va avea culoarea Rose Gold si este pereche pentru controller-ul cu acelasi colorit. Castile vor fi disponibile dupa lansarea noilor DualShock 4, undeva in iarna asta. Pretul preconizat pentru acestea va fi in jurul a 100 de dolari.

Mai jos am atasat o mica galerie cu toate cele patru modele disponibile. Personal imi plac mai toate, dar daca ar fi sa aleg unul, la fel cum am spus si in primul paragraf, as merge pe mov. Nici cel rosu camo nu arata rau deloc, dar nu am nimic in setup care sa se potriveasca la culoare. Pana una alta, va las cu pozele:

Gamespot

Citeste stirea completa