0 comments

Sony Xperia 5 II apare într-un clip promoţional şi noi randări; Iată tot ce ştim despre flagship-ul de toamnă de la Sony – Mobilissimo.ro

by on 31 august 2020
 

După ce am aflat că Sony va organiza pe 17 septembrie un eveniment unde va prezenta terminale noi Xperia, azi descoperim noi scăpări legate de Sony Xperia 5 II. În ultima săptămână am văzut o randare a sa de la Evan Blass şi o comparaţie cu Xperia 1 II. Acum vedem chiar un clip video promoţional şi noi randări ale handset-ului.

Pe scurt, telefonul este un Xperia 1 II mai mic şi cu modificări aduse camerei. În clipul promo de 36 de secunde vedem telefonul din toate unghiurile şi ni se confirmă că avem de-a face cu un smartphone destul de compact şi îngust. Seamănă mai mult cu predecesorul decât cu Xperia 1 II, din cauza muchiilor rotunjite. Apare pe 3 variante de culoare şi vedem un buton fizic extra în partea dreaptă, care se zvoneşte că ar fi special pentru captură video şi separat de cel de captură foto.

Avem şi jack audio şi difuzoare stereo. Cât despre lista de specificaţii scăpată în ultimele zile, ea nu surprinde deloc. Telefonul ar avea un ecran OLED de 6.1 inch cu rezoluţie Full HD+ şi aspect 21:9. Oferă refresh rate de 120 Hz, touch sampling rate de 240 Hz, iar la interior se află un procesor Qualcomm Snapdragon 865, alături de 8 GB RAM şi 128 GB stocare. Utilizatorii vor primi şi slot microSD. În spate se află o cameră triplă, cu 3 senzori de 12 MP, cu obiectiv wide, ultrawide şi telephoto.

Camera principală are 12 MP, deschidere F/1.7, cea telephoto are tot 12 MP şi aduce zoom optic 3X, iar cea ultrawide are 12 MP şi câmp de vizualizare de 124 de grade. Xperia 5 II va mai aduce şi filmare 4K HDR la 120 FPS. Handset-ul cel nou măsoară 158 x 68 x 8 mm şi vine cu o baterie de doar 4000 mAh. Va folosi optică Zeiss T pentru camerele din spate şi probabil aduce noi funcţii de captură din gama Steadyshot şi CineAlta.

Citeste stirea completa