0 comments

Sony Xperia 5 II are o scăpare importantă: noi specificaţii, GeekBench, accesorii – Mobilissimo.ro

by on 2 septembrie 2020
 

Sony a confirmat deja un eveniment Xperia pentru 17 septembrie şi sunt şanse mari că acolo să vedem flagship-ul de toamnă, Sony Xperia 5 II. El a primit o sumedenie de scăpări în ultima săptămână, iar puzzle-ul este azi completat de noi randări, specificaţii şi o apariţie în GeekBench.

GeekBench confirmă procesorul Qualcomm Snapdragon 865 de la interior şi cei 8 GB RAM, dar şi Android 10. Telefonul apare sub numele de cod Sony SO-52A şi obţine 909 puncte în sub testul single core şi 3323 puncte în cel Multi Core. Între timp Evan Blass, cel mai celebru zvonac din lume a publicat o serie de fotografii promoţionale cu telefonul şi cu accesoriile sale oficiale. Vedem şi un promo pentru difuzoare stereo, ecranul de 6.1 inch Full HD+ OLED cu aspect 21:9 şi cu refresh rate de 120 Hz.

Sony Xperia 5 II, difuzoare stereo

Are şi certificare IP68 şi suporta casting wireless spre televizoare şi monitoare. Primim şi jack audio şi 3 camere de 12 MP în spate: principală, telephoto cu zoom optic 3x şi ultrawide cu unghi de 124 de grade. Mai avem şi aplicaţia Cinema Pro la bord, cu extra reglaje de control asupra capturii. Telefonul are şi suport pentru un ataşament clip on, cu care conectezi controllerul de PS4 la acest telefon. Sony oferă şi un meniu special Game Mode  şi o husă specială de gaming cu kickstand.

Avem o galerie uriaşă de scăpări şi vă recomandăm să o vizionaţi mai jos. Observaţi că telefonul e mai rotunjit decât Xperia 1 II şi are muchii înguste ale ecranului, cel puţin lateral.

Telefonul apare sub numele de cod Sony SO-52A şi obţine 9src9 puncte în sub testul single core şi 3323 puncte în cel Multi Core

Citeste stirea completa