0 comments

Sony Xperia 5 II este certificat de 3C şi TENAA; Apare în noi imagini şi îi aflăm specificaţiile – Mobilissimo.ro

by on 15 septembrie 2020
 

La doar câteva zile distanţă de evenimentul Sony care e programat pentru 17 septembrie apar ultimele scăpări pentru Sony Xperia 5 II. Terminalul e aşteptat să debuteze la acea dată şi a fost certificat de către TENAA şi 3C. Odată cu certificarea apar şi noi imagini şi specificaţii.

Noul telefon va avea o cameră triplă în spate, cu optică Zeiss T şi cu un strat anti reflectiv pe lentile. Ca şi Xperia 5 înaintea sa faţă de Xperia 1, Xperia 5 II va fi un Xperia 1 II mai compact. Vom vedea un ecran de 6.1 inch la bord, confirmat de TENAA, cu aspect 21:9 CinemaWide, probabil și cu rezolutie Full HD+. În ciuda diagonalei similare cu a lui Xperia 5, noul venit ar trebui să fie ceva mai compact, având o muchie de jos şi sus cu 1-2 milimetri mai subţire.

Xperia 5 II

Handsetul are şi o cameră selfie singulară în zona frontală, fără breton sau orificiu în ecran totuşi. TENAA dezvăluie şi dimensiuni de 157.65 x 68.4 x 8 mm şi o baterie de 3860 mAh. Telefonul va avea suport 5G şi va aduce procesor Snapdragon 865 sau 865+. Evident va rula Android 10, deşi ne-am fi dorit să vedem Android 11 la bord, pentru că era o perioadă când Sony inaugura variantele noi de Android acum câţiva ani (pe vremea lui Xperia XZ1).

Xperia 5 II

Certificarea 3C dezvăluie şi că Xperia 5 II va aduce încărcare rapidă, dar nu ştim la câţi W. Încă nu e clar scopul acelui buton fizic extra de pe margine, astfel că pe lângă butonul de cameră am mai putea primi unul pentru captura video sau Google Assistant.

Cât despre dotări, ar trebui să vedem 8 GB RAM la interior, cel puţin 128 GB stocare, slot microSD şi 3 senzori de 12 MP: principal, ultrawide, telephoto (sperăm noi cu zoom de cel puţin 3x optic, dacă nu chiar 5x). Ar fi în cărţi şi difuzoarele stereo şi un refresh rate de 90 Hz.

Citeste stirea completa