0 comments

Sony Xperia 5 II primeşte o randare oficială; Aduce câteva mici modificări faţă de Xperia 1 II, 4 butoane laterale – Mobilissimo.ro

by on 26 august 2020
 

În general Sony prezintă telefoanele Xperia din colecţia de toamnă la IFA. Show-ul din Berlin începe în câteva zile şi ar putea să ni-l aducă pe Sony Xperia 5 II. Acesta tocmai a înregistrat o scăpare, sub formă de randare oficială publicată de Evan Blass. O vedeţi mai jos şi analizăm diferenţele faţă de Xperia 1 II.

Sony Xperia 5 II

Dacă anul trecut Xperia 5 a fost un Xperia 1 mai mic, în 2020 Xperia 5 II va fi un Xperia 1 II mai mic. Din nou avem un telefon cu diagonală mică, după standardele actuale, de 6.1 inch. Atenţie, nu avem o listă de specificaţii şi operăm în tărâmul speculaţiilor aici şi al predicţiilor. Probabil e vorba despre un panou OLED Full HD+, cu refresh rate de 90 Hz, poate chiar 120 Hz. 

Sony Xperia 5 II

(Comparație Xperia 5 II/Xperia 1 II)

Noul telefon are un format îngust şi alungit, aferent aspectului 21:9. Muchiile ecranului sunt subţiri, mai ales lateral. De asemenea, pare mai rotunjit şi nu la fel de plat ca Xperia 1 II. Observăm şi prezenţa unui buton extra pe partea dreaptă, sub cel Power şi în afară butonului asociat camerei foto. Se zvoneşte că ar fi un buton special pentru captura video sau unul configurabil.

Modulul camerei foto are design schimbat, cu o “pilulă” mai mică. Vedem 3 senzori foto, logo Zeiss, dar pare că lipseşte senzorul 3D ToF dintre camera de jos şi cea din mijloc. Ne aşteptam la 3 senzori de 12 MP: unul principal cu deschidere F/1.7, unul telephoto de 12 MP cu zoom optic 3X şi unul ultrawide de 12 MP cu unghi foarte larg, de 124 de grade.

Ar trebui să avem un CPU Snapdragon 865 sau 865+ la interior, 8 GB RAM şi 256 GB stocare, dar şi slot microSD. Handsetul rulează Android 10 cu Sony UI aplicat peste şi cu Android 11 care va sosi imediat după debut. Încă nu avem preţ, dar sunt şanse să fie mai mic decât la Xperia 1 II.


⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! 🙂

Citeste stirea completa