0 comments

Sony Xperia F. Primul Telefon Pliabil Japonez – iDevice.ro

by on 28 mai 2019
 

Sony Xperia F telefon

Sony Xperia F va fi primul telefon pliabil lansat de catre compania japoneza pe piata smartphone, ca un semn ca dorinta sa de a ramane un inovator in acest segment nu a disparut, si ca vrea sa puna presiune pe Apple, Samsung, Huawei. Sony Xperia F este anuntat astazi ca pregatit pentru lansare in cursul anului viitor, la suficient timp dupa ce Samsung GALAXY FOLD va fi lansat, si poate inainte ca Huawei MATE X sa ajunga pe pietele din intreaga lume.

Sony Xperia F are deocamdata specificatii le dezvaluite pentru ecran, insa urmeaza sa aiba o rata de aspect de 21:9, la fel precum telefoanele Sony din seriile Xperia 1, sau Xperia 10. Asta sugereaza faptul ca Sony Xperia F ar putea avea un mecanism de pliere verticala, in locul celui de pliere orizontala, precum am vazut la telefoanele de la Samsung, sau Huawei, experienta oferita putand fi similara cu cea a unei tablete.

Sony Xperia F. Primul Telefon Pliabil Japonez

Sony Xperia F va avea, desigur, conectivitate 5G, cam la fel ca toate telefoanele importante ce vor ajunge pe piata in cursul anului 2019, deci din acest punct de vedere nu pot exista dubii, din fericire. Samsung GALAXY FOLD nu are suport 5G implementat, insa Huawei MATE X il va avea, dar cum nu se stie daca Huawei va lansa acel telefon, e posibil ca Sony Xperia F sa fie al doilea telefon pliabil, poate si al doilea care are conectivitate 5G.

Sony Xperia F ar putea fi prezentat in mod oficial la un eveniment pe care Sony l-ar putea organiza in cadrul Mobile World Congress 2020 in Barcelona, imitand strategia celor de la Samsung din aceasta primavara. Desigur ca lansarea ar putea avea loc mult mai tarziu, abia undeva prin vara, insa cum planurile pentru lansarea Sony Xperia F nu sunt deocamdata cunoscute in totalitate, orice ramane posibil in ceea ce-l primveste.

Sony Xperia F va fi cu siguranta mai scump de 1500 de dolari, poate chiar si de 2000 de dolari, asa cum se intampla si cu telefoanele de la Samsung, sau Huawei, si n-ar trebui sa ne mire asta in vreun fel.

Citeste stirea completa